Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un antivaccinist bolnav a refuzat să fie intubat și a murit la terapie intensivă

Publicat:

Un antivaccinist bolnav de COVID a refuzat sa fie intubat și a murit la terapie intensiva. S-a intamplat in orașul Trento din Italia, noteaza mediafax.

Barbatul in varsta de 50 de ani, antivaccinist, a ajuns la spital cu o grava insuficiența respiratorie, potrivit RAI Trento.

A refuzat intubarea care i-ar fi putut salva viața și a murit. Pacientul fusese internat in secția de terapie intensiva a spitalului din Trento, dar a refuzat sa semneze consimțamantul pentru intubare.

Barbatul, nevaccinat și fara alte probleme de sanatate, a negat medicilor posibilitatea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

A murit Emeric Ienei, o legenda a fotbalului romanesc!

14:35, 04.04.2024 - Emeric Ienei, antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni alaturi de Steaua in 1986, si cel care a calificat nationala dupa 20 de ani la un mondial, Italia 90, a murit la varsta de 87 de ani. Autor al celei mai mari performante din fotbalul romanesc, Emeric Alexandru Ienei (Imre Sandor Jenei),…

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Un medic a murit, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un roman! Barbatul ieșise la alergat

20:45, 20.03.2024 - O tragedie a avut loc in Italia, unde viața unui medic dedicat și respectat s-a incheiat brusc intr-un accident de neimaginat. Barbatul, care și-a dedicat cariera pentru a salva vieți, a fost spulberat de o mașina condusa de un tanar roman, in timp ce iși desfașura activitatea preferata și anume alergatul.

Cauza incendiului din Italia, in care au murit Alexandra si copiii ei: Aproape toți avem acest obiect in casa

13:30, 15.03.2024 - Un incendiu mocnit, pornit din apartamentul unde locuiau in Bologna, Italia, a pus capat vieții a patru romani: Ștefania Alexandra, de 32 de ani și cei trei copii ai ei - o fetița de șase ani, alta de doi ani și frațiorul ei geaman. Tatal lor a scapat cu viața pentru ca era la serviciu in momentul incendiului…

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Secția ATI de la Maternitatea Brașov va fi modernizata cu fonduri europene

08:05, 22.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Todorica Serban, a semnat miercuri, 21 februarie, contractul de finantare pentru proiectul cu fonduri europene „Terapie intensiva neonatala «Impreuna cu parinții»", aprobat in cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta. Obiectivul acestui proiect il…


Ce parere ai despre aceasta stire?