Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UN ACCIDENT TRAGIC Bărbat strivit de copac în timp ce încerca să-l taie

Publicat:
UN ACCIDENT TRAGIC Bărbat strivit de copac în timp ce încerca să-l taie

In urma acestui incident, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar autoritațile efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii tragicului eveniment The post UN ACCIDENT TRAGIC Barbat strivit de copac in timp ce incerca sa-l taie first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

VERDICTUL ȘI CONSECINȚELE Monica Macovei, condamnata la inchisoare cu suspendare in urma unui accident rutier

11:05, 12.04.2024 - Decizia de condamnare nu este definitiva și poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile. The post VERDICTUL ȘI CONSECINȚELE Monica Macovei, condamnata la inchisoare cu suspendare in urma unui accident rutier first appeared on Informatia Zilei .

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Acum este in arestul IPJ Maramureș Un barbat din Vișeu de Sus A EVADAT DIN ARESTUL DE LA DOMICILIU și a provocat un accident

16:31, 29.02.2024 - Pe strada Dragoș Voda din Vișeu de Sus,  s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. The post Acum este in arestul IPJ Maramureș Un barbat din Vișeu de Sus A EVADAT DIN ARESTUL DE LA DOMICILIU și a provocat un accident first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Accident groaznic la un depozit din Timiș: Barbat strivit de un utilaj care evacua cerealele

20:30, 14.02.2024 - Accident groaznic la un depozit din Timiș: Barbat strivit de un utilaj care evacua cerealele Un barbat, in varsta de de 48 de ani, a murit, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident de munca, intr-un depozit de cereale din comuna Biled, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Timis.Conform…

Barbat strivit sub un autoturism pe care incerca sa il repare- El este grav ranit, fiind intubat

11:10, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 32 de ani a fost grav ranit, miercuri, dupa ce a fost strivit de un autoturism pe care incerca sa il repare. El a fost scos de sub masina de catre echipajele de descarcerare si se afla in stare grava, fiind intubat, potrivit news.ro. Incidentul s-a produs, miercuri, in satul Pleasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?