Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima scrisoare a lui Alexei Navalnîi. Ce a făcut cu câteva zile înainte să moară: „Mi s-a întâmplat un accident...”

Publicat:

A fost publicata ultima scrisoare a lui . Iata ce a facut opozantul rus cu cinci zile inainte sa moara. Ce subiect a abordat, dar și cine a fost destinatarul acesteia. A dezvaluit care a fost pasiunea lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.

Mama lui Alexei Navalnii ii acuza pe anchetatori ca au șantajat-o. Ce s-a intamplat, dupa ce a fost primita la morga

09:25, 23.02.2024 - Dupa multe incercari, mama lui Alexei Navalnii a fost lasata sa intre la morga unde se afla trupul neinsuflețit al fiului ei. Insa, Liudmila Navalnii a fost șocata cand a vazut ca anchetatori ar fi incercat sa o șantajeze. Iata ce s-a intamplat.

Ultimul mesaj lasat de Maria Tanase inainte sa moara: Scrisoare emoționanta de ramas bun

22:25, 22.02.2024 - Ultimele cuvinte scrise de Maria Tanase inainte de a pleca din aceasta lume sunt un testament al iubirii și recunoștinței. Intr-o scrisoare adresata soțului sau, talentata interpreta și-a exprimat gandurile, lasand in urma un mesaj de adio și mulțumire pentru viața petrecuta alaturi de cel care i-a…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

VIDEO Ultimele imagini cu Alexei Navalnii in viata. Filmarea, facuta in urma cu nici doua zile inainte sa moara

21:40, 16.02.2024 - Disidentul rus Alexei Navalnii a acuzat in ultimul sau mesaj inainte sa moara ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa. „Colonia penala Iamalia…

Mesajul transmis de Navalnii inainte sa moara: „Mi-au dat inca 15 zile de carcera”. Ultima filmare cu opozantul rus VIDEO

15:20, 16.02.2024 - In ultimul sau mesaj inainte sa moara, opozantul rus Alexei Navalnii i-a acuzat pe șefii coloniei penale in care era incarcerat ca incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și a menționat ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa.

Ultimul mesaj al lui Alexei Navalnii, inainte sa moara: „Ma trimit intr-o celula de pedeapsa”. Ce i-a transmis soției sale

14:45, 16.02.2024 - Opozantul rus, Alexei Navalnii, a acuzat, in ultimul sau mesaj, ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa, scrie hotnews.ro .

Lino Golden, implicat intr-un accident rutier. Cum s-a intamplat totul: „O doamna...” / FOTO

13:20, 12.02.2024 - Lino Golden și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Concurentul de la Power Couple Romania – La bine și la greu a fost implicat intr-un accident rutier. Iata cum s-a intamplat totul!


Ce parere ai despre aceasta stire?