Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Alexei Navalnîi îi acuză pe anchetatori că au șantajat-o. Ce s-a întâmplat, după ce a fost primită la morgă

Publicat:

Dupa multe incercari, mama lui a fost lasata sa intre la morga unde se afla trupul neinsuflețit al fiului ei. Insa, a fost șocata cand a vazut ca anchetatori ar fi incercat sa o șantajeze. Iata ce s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Ghinea acuza ca Ciuca și Ciolacu au amenințat și șantajat mai mulți primari USR pentru a-i face sa treaca la PNL și PSD

16:15, 09.03.2024 - Coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, Cristian Ghinea, a declarat ca alesi locali ai Uniunii Salvati Romania ar fi fost contactati de reprezentantii PSD si PNL, inclusiv Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, pentru a se alatura liberalilor sau social democratilor.

(video) Mama lui Navalnii spune ca a vazut trupul fiului sau, dar acuza ca e amenințata: „Vor sa il ingroape in secret”

20:05, 22.02.2024 - Mama opozantului rus Alexei Navalnii spune ca a fost lasata sa vada trupul neinsuflețit al fiului sau, la morga spitalului din Salekhard, insa autoritațile ruse au amenințat-o și i-au cerut sa fie de acord cu inmormantarea in secret a lui Navlanii. „Vor sa ma duca la marginea unui cimitir, la un mormant…

Ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Ce a facut cu cateva zile inainte sa moara: „Mi s-a intamplat un accident...”

10:10, 22.02.2024 - A fost publicata ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Iata ce a facut opozantul rus cu cinci zile inainte sa moara. Ce subiect a abordat, dar și cine a fost destinatarul acesteia. A dezvaluit care a fost pasiunea lui.

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Mama lui Alexei Navalnii și avocații sai nu au fost lasați sa intre in morga din Salekhard din Rusia

13:35, 19.02.2024 - Mama lui Alexei Navalnii și avocații sai nu au fost lasați sa intre in morga din Salekhard din Rusia, a scris purtatoarea de cuvant a lui Navalnii, Kira Yarmysh, pe X (fostul Twitter) luni, potrivit Reuters. „Unul dintre avocați a fost literalmente alungat”, a spus Yarmysh, adaugand ca personalul de…

Un deținut dezvaluie ce s-a intamplat la inchisoarea unde era inchis Alexei Navalnii

20:05, 17.02.2024 - A fost agitație in penitenciarul in care era inchis Alexei Navalnii, inca din seara zilei de 15 februarie. Cel puțin asta a povestit un deținut pentru Novayagazeta, potrivit tv8.md. Potrivit acestuia, in acea zi, apelul de seara a fost accelerat, iar deținuții au fost inchiși in baraci, fara posibilitatea…

Pedeapsa primita de barbatul care a șantajat o prostituata de care se indragostise. O convinsese sa se lase de meserie

16:10, 01.02.2024 - Curtea de Apel Pitești a dat in aceasta saptamana sentința finala intr-un dosar neobișnuit, in care un barbat a fost judecat pentru ca a șantajat cu poze compromițatoare o prostituata cu care a avut o relație de trei ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?