Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ: Accident cu multiple victime pe E85!

Publicat:

Accident deosebit de grav, pe DN2 E85 intre localitațile Limpezis și Cioranca. Surse de la fața locului transmit ca este vorba despre un impact violent intre patru autoturisme. „Intr-o mașina era un om care nu misca, iar in cealalta, doua persoane incarcerate”a transmis un martor ocular. Traficul este blocat. Vom reveni!

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident in municipiul Buzau | Doua victime

16:30, 25.04.2024 - Traficul se desfașoara dirijat pe bulevardul Unirii, la intersecția cu strada Prutului, din cauza unui accident rutier. Din primele date, ar fi vorba de o coliziune intre doua autovehicule implicate. In acest moment doua persoane sunt evaluate medical. Vom reveni cu detalii!

ACCIDENT grav in județul Cluj cu 3 mașini facute praf. Una dintre cele 3 victime, in coma, cu multiple traumatisme

07:20, 25.04.2024 - In seara de miercuri, 24 aprilie, a avut loc un accident grav pe E 81, pe raza localitații Șardu, comuna Sanpaul din județul Cluj. In accident au fost implicate 2 autoutilitare și un autoturism. 

UPDATE (VIDEO) Accident cu patru victime in Bucovaț. Un autoturism a luat foc

11:06, 28.03.2024 - UPDATE: Femeia, de 35 de ani, care a intrat in stop cardio respirator nu a raspuns manevrelor de resuscitare și s-a declarat decesul. UPDATE: In cele doua autoturisme erau 6 persoane, cinci dintre ele vor fi transportate la spital. O persoana se afla la fața locului și i se aplica manevre de resuscitare.…

Accident cu multiple victime pe E85 | A fost chemat elicopterul

15:10, 23.02.2024 - Un grav accident rutier s-a produs astazi pe E85, in apropierea municipiului Ramnicu Sarat. Din primele date, se pare ca este o coliziune intre doua autovehicule. Potrivit unor surse, doua persoane ar fi incarcerate, iar o persoana este inconștienta. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale…

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:40, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Șoferul este incarcerat | Impact cu patru victime

15:35, 15.02.2024 - Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs, joi dupa-amiaza, pe DN2 E85, in zona localitații Cioranca. Traficul rutier este oprit. Primele date arata cu un autoturism Toyota cu numere de București a intrat in coliziune cu cun camion condus din sens opus. „Trafic dirijat pe DN2E85, in Cioranca,…

Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:05, 15.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau: ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?