Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE obliga Romania sa-i despagubeasca pe turistii lasati pe drumuri de agentiile in faliment. Autoritatilor de la Bucuresti nu le pasa si risca amenzi uriase

Publicat:

Nu faptul ca am depasit deja cu 6 luni termenul de transpunere a Directivei (UE) 2302/2015 privind drepturile turistilor ne va costa, ci faptul ca persistam in greseala. Astfel, la 1 iulie 2018, adica peste doar 6 zile, cand nu va putea aplica directiva, Romania va risca amenzi de milioane de euro.

Intrarea in insolventa a unei mici agentii de turism ialomitene numite SRL a fost cea care a readus in atentia publicului incapacitatea Romaniei de a transpune Directiva 2302/2015. De ce e nevoie de aceasta transpunere? In primul rand pentru ca turistilor cu buget redus - asa…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

EDITORIAL | JUSTIȚIE CHIOARA: Buzatu poate dormi in patul lui!

00:00, 16.04.2024 - “In Romania se tergiverseaza nepermis de mult. Aici, in schimb, din acest punct de vedere, sistemul este mult mai eficient. Daca cineva incearca sa tergiverseze procesul, va fi penalizat”, Emil Mihai Lixandru, procuror roman care activeaza in Anglia. O geanta burdușita de bani și șapte luni de arest…

Patriarhul Daniel cere autoritaților sa mareasca salariile personalului neclerical din biserici. Cat caștiga cei mai mulți dintre preoți

09:36, 12.04.2024 - In momentul de fața, preoții primesc sprijin salarial de la stat: 65% sau 80%, in funcție de veniturile bisericii. Restul și-l asigura din fondurile parohiei. Patriharul Daniel susține ca cei din mediul rural nu se pot finanța.In Romania lucreaza 18.581 de preoți. Dintre aceștia, 101 au functii asimilate…

Ilie Nastase: „Ma consider sarac”

18:25, 10.04.2024 - Fostul tenismen Ilie Nastase susține ca nu se considera bogat, raportandu-se la banii pe care ii invart altii in Romania.  „Eu ma consider o vedeta in strainatate. In Romania nu ma consider o vedeta. Aici ma consider sarac. Cand vad despre ce bani se vorbește, ce sume și milioane… te sperii. Un om bogat…

DEZINFORMARE: „UE interzice centralele de apartament”. Care e adevarul

07:50, 06.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula de o vreme o informație cum ca Uniunea Europeana ar dori interzicerea centralelor de apartament. Comisia Europeana in Romania atrage atenția asupra acestei dezinformari și ne spune clar și raspicat care este adevarul: Uniunea Europeana NU interzice cazanele/sistemele…

DOCUMENT | Topul județelor cu cele mai multe concedii medicale. Unde se afla Buzaul

00:11, 02.04.2024 - In Romania au fost acordate in total, in anul 2023, 3.361.223 de certificate de concediu medical, arata datele transmise de Casa Naționala de Asigurari de Sanatate, la solicitarea HotNews.ro. In Top10 al județelor cu cele mai multe certificate de concediu medical acordate in 2023 apar, pe langa București…

O noua taxa pentru șoferi. De cand

17:50, 21.03.2024 - Șoferii vor plati o noua taxa! De la inceputul anului 2027, șoferii romani vor plati noua taxa pe carbon care va fi inclusa in prețul benzinei și motorinei, ca urmare a unei directive europene care urmeaza sa fie transpusa in legislația naționala, scrie economica.net . Directiva ETS II (Emission Trading…

Aproape 40 de mii de tone de deseuri electronice au fost colectate de Environ anul trecut. Cele mai performante au fost regiunile Bucuresti – Ilfov, urmate de judetele Olt si Cluj

18:55, 22.02.2024 - Asociatia Environ, una dintre primele organizatii licentiate in Romania pentru transfer de responsabilitate in domeniul colectarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), a anuntat joi, printr-un comunicat de presa, ca a gestionat in 2023 o cantitate de 39.165 tone deseuri, adica…

Dreptul la justiție: romanii pot solicita despagubiri pentru cancerul cauzat de poluare

12:31, 22.02.2024 - Pentru prima oara, rezidenții din zone puternic poluate, unde se constata nerespectarea standardelor de calitate a aerului prin masuratori, vor avea dreptul de a accesa sistemul judiciar și de a cere compensații pentru impactul asupra sanatații cauzat de inacțiunea autoritaților publice."Este o victorie…


Ce parere ai despre aceasta stire?