Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina intră în al treilea an de război cu depozitele de munițiii goale și cere ajutor aliaților occidentali. „Contăm pe voi”

Publicat:
Ucraina intră în al treilea an de război cu depozitele de munițiii goale și cere ajutor aliaților occidentali. „Contăm pe voi”

Presedintele ucrainean li s-a adresat sambata liderii statelor din Grupul celor sapte tari cele mai dezvoltate (G7), și a insistat in fața lor, la o reuniune prin videoconferinta, ca Ucraina mizeaza in continuare pe ajutorul lor pentru a invinge Rusia in razboiul declansat de aceasta in urma cu doi ani. El a mai anunțat ca a semnat acorduri bilaterale de securitate cu Canada si Italia, ai caror sefi de guverne s-au aflat la Kiev, pentru a-si exprima sustinerea fata de Ucraina la doi de la invazia rusa.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, despre atacul Iranului asupra Israelului: Ucraina cunoaste oroarea dronelor Shahed

15:30, 14.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a condamnat atacul Iranului asupra Israelului, aratand ca tara sa intelege „oroarea” dronelor iraniene, folosite si de Rusia in invazia din Ucraina.

Zelenski i-a raspuns lui Trump, care a spus ca razboiul se termina daca Ucraina cedeaza Rusiei Crimeea și Donbasul: „Am nevoie de argumente foarte puternice”

14:11, 10.04.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a calificat ideea fostului președinte american Donald Trump ca Ucraina poate pune capat rapid razboiului acceptand concesii teritoriale pe scara larga drept primitiva, intr-un interviu pentru Politico, citat de revista ucraineana Novoe Vremia.Președintele ucrainean spune…

Mesajul lui Volodimir Zelenski, imediat dupa ce Ucraina s-a calificat la EURO și a venit in grupa Romaniei

01:01, 27.03.2024 - Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a ținut sa felicite naționala țarii sale la scurt timp dupa victoria care i-a calificat pe Mudryk& Co. la EURO 2024. Președintele in exericițiu al țarii aflate in razboi cu Rusia a publicat un mesaj pe contul sau de Instagram la scurt timp dupa victoria galben-albaștrilor…

Zelenski: Ori ajutor militar, ori lumea va avea `una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei`

08:30, 04.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, duminica, ca este nevoie de voința politica pentru ca Ucraina sa iși asigure ajutorul militar de care are nevoie, altfel lumea se va confrunta cu "una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei", relateaza Reuters preluat de mediafax. Liderul…

Ucraina a intrat in al treilea an de razboi cu o criza de soldati si munitii. Ce promite G7. Zelenski: „Contam pe voi!”

10:10, 25.02.2024 - Volodimir Zelenski li s-a adresat sambata liderilor statelor din Grupul celor sapte tari cele mai dezvoltate (G7), in fata carora a insistat la o reuniune prin videoconferinta ca Ucraina mizeaza in continuare pe ajutorul lor pentru a invinge Rusia in razboiul declansat de aceasta.

Volodimir Zelenski, discurs la doi ani de la declanșarea razboiului: „730 de zile de durere. Dar, in același timp, 730 de zile de speranța”

14:20, 24.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a insistat ca Ucraina va caștiga razboiul și și-a indemnat pe ucraineni sa ramana optimiști, in timpul unui discurs care marcheaza doi ani de cand Rusia a declanșat razboiul, relateaza CNN.„Astazi, din pacate, fiecare dintre noi are pe cineva pentru care sa…

Moment istoric in Europa: Franța și Ucraina au semnat un document care va pune 'pe jar' Rusia

00:26, 17.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au semnat vineri seara, la Paris, un acord bilateral de securitate menit sa garanteze un sprijin civil si militar pe termen lung pentru Ucraina in plin razboi cu Rusia, relateaza AFP. Potrivit acordului, Franta se angajeaza…

Ucraina a legalizat folosirea canabisului in scop medical: Zelenski a promulgat legea

10:10, 16.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat legea privind folosirea canabisului in scop medical dupa ce activiștii au cerut o astfel de masura pentru tratarea persoanelor ranite sau traumatizate de razboiul declanșat de Rusia, conform Reuters, scrie hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?