Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'U' Cluj se întărește pentru returul SuperLigii

Publicat:
'U' Cluj se întărește pentru returul SuperLigii

FC l-a transferat pe jucatorul brazilian . In varsta de 27 de ani, mijlocasul ofensiv sud-american are in palmares doua titluri de campion in Letonia si unul in Romania, dar si peste 80 de meciuri in SuperLiga, relateaza .

Roger a ajuns in Romania la mijlocul sezonului 2020/2021, atunci cand a semnat cu UTA Arad, club pentru care a strans 69 de prezente, a marcat sase goluri si a oferit 11 pase decisive.

Roger a cucerit titlul de campion al Romaniei alaturi de CFR in sezonul 2021/2022.

Noul jucator al Universitații Cluj este cotat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FCU Craiova a scapat de ultimul loc in Superliga, dupa 3-2 cu Universitatea Cluj

19:55, 27.04.2024 - FCU Craiova a parasit ultimul loc al clasamentului dupa ce a invins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 3-2 (1-1), sambata, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a saptea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Remiza intre Petrolul Ploiești și UTA Arad, in ultimul meci al etapei din Superliga

21:35, 22.04.2024 - Petrolul Ploiești și UTA Arad au remizat, 1-1 (1-0), in ultimul meci al etapei a cincea din play out-ul Superligii la fotbal. Gicu Grozav a deschis scorul pentru „lupii galbeni”, cu un șut pe jos din marginea careului, autorul golului egalizator fiind Micovschi.

Copiii pot asista la meciul Dinamo-Petrolul, din play-out-ul Superligii

18:05, 29.03.2024 - Sanctionati de Comisia de Disciplina cu masura "programarii meciurilor fara spectatori pentru patru jocuri si penalitate sportiva de 100.000 lei", dupa incidentele consemnate la meciul Dinamo Bucuresti - UTA Arad, dinamovistii au solicitat LPF, Departamentul Competitii, sa permita accesul copiilor la…

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Fotbal: Sepsi OSK Sfantu Gheorghe – Universitatea Cluj 0-0, in Superliga

06:00, 26.02.2024 - Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 0-0, duminica, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 27-a a Superligii de fotbal. Sepsi OSK a obtinut primul punct dupa patru infrangeri consecutive. „U” a inregistrat al treilea egal consecutiv, dupa doua esecuri. In tur,…

Superliga de fotbal: UTA intalnește FC Botoșani, iar Farul joaca pe teren propriu cu Dinamo

17:10, 12.02.2024 - UTA intalnește la Arad pe FC Botoșani, iar Farul Constanța joaca pe teren propriu cu Dinamo București, in ultimele partide din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. Ambele meciuri se desfașoara luni.

Superliga de fotbal: U Cluj intalnește UTA, iar Univ. Craiova joaca la Sf.Gheorghe

14:26, 04.02.2024 - U Cluj intalnește UTA Arad, iar Univ. Craiova joaca la Sf.Gheorghe, cu Sepsi. Este vorba despre meciurile de duminica din etapa a 24-a a Superligii de fotbal. Primele patru meciuri ale etapei, desfașurate vineri și sambata, s-au incheiat cu același scor,


Ce parere ai despre aceasta stire?