Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copiii pot asista la meciul Dinamo-Petrolul, din play-out-ul Superligii

Publicat:
Copiii pot asista la meciul Dinamo-Petrolul, din play-out-ul Superligii

Sanctionati de Comisia de Disciplina cu masura "programarii meciurilor fara spectatori pentru patru jocuri si penalitate sportiva de 100.000 lei", dupa incidentele consemnate la meciul - UTA Arad, dinamovistii au solicitat LPF, , sa permita accesul copiilor la urmatorul meci pe teren propriu in SuperLiga, cu .

Potrivit FC Dinamo, de Fotbal (LPF) a raspuns vineri afirmativ, invocand articolul 27 din (RD). "Copiii au acces in conditiile art.27 din RD astfel cum a fost modificat prin decizia Cex…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horia Mladinovici arbitreaza meciul Petrolul - UTA, de luni, din Superliga

10:05, 21.04.2024 - Arbitrul Horia Mladinovici va conduce la centru meciul Petrolul Ploiesti - UTA Arad, care se va disputa, luni, de la ora 19.00, in etapa a cincea din play-out-ul Superligii, potrivit news.roEl va fi ajutat de Mihai Marica si Mircea Orbulet.

Dinamo București și UTA Arad, iertate de Comisia de disciplina a FRF -Cand revin fanii la stadion?

16:55, 17.04.2024 - Dinamo București și UTA Arad vor putea juca cu suporteri in tribuna ultimele meciuri din play out-ul Superligii. Comisia de Disciplina a Federației Romande de Fotbal a anunțat miercuri ca a „suspendat parțial” sancțiunea de interzicere a spectatorilor in tribune, la meciurile de pe teren propriu, potrivit…

Suspendare redusa pentru Dinamo și UTA - Fanii pot reveni in tribune

15:15, 17.04.2024 - Comisia de Disciplina din cadrul Federației Romane de Fotbal a anunțat ca fanii se vor putea intoarce in tribune la ultimele meciuri pe care Dinamo București și UTA Arad le vor disputa pe teren propriu in finalul play-out-ului SuperLigii, informeaza LPF.

Comisia de Recurs a FRF a decis: Dinamo și UTA Arad nu au fost iertate de sancțiune

16:46, 09.04.2024 - Dinamo București va juca ultimele meciuri de pe teren propriu din play out-ul Superligii fara spectatori. Comisia de Recurs a Federației Romane de Fotbal a respins apelul facut de Dinamo. Sancțiunea similara primita de UTA Arad ramane și ea in vigoare.

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Dinamo București da trei jucatori in echipa ideala a etapei a 26-a din Superliga

19:30, 20.02.2024 - In urma victoriei obținute pe teren propriu in etapa a 26-a, Liga Profesionista de Fotbal a desemnat trei jucatori de la Dinamo București in echipa etapei. Antrenorul unsprezeceului ideal a fost ales Gheorghe Hagi. UTA Arad și CFR Cluj au cate doi jucator

Superliga de fotbal: UTA intalnește FC Botoșani, iar Farul joaca pe teren propriu cu Dinamo

17:10, 12.02.2024 - UTA intalnește la Arad pe FC Botoșani, iar Farul Constanța joaca pe teren propriu cu Dinamo București, in ultimele partide din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. Ambele meciuri se desfașoara luni.

Superliga – Programul etapei a 26-a. FCSB merge pe Cluj Arena

23:30, 31.01.2024 - Liga Profesionista de Fotbal a publicat miercuri programul etapei a 26 a Superligii la fotbal masculin. O etapa fara derby-uri, in care ies in evidența meciurile dintre U Cluj și FCSB, precum și Dinamo București cu Oțelul Galați.


Ce parere ai despre aceasta stire?