Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Mladinovici arbitrează meciul Petrolul - UTA, de luni, din Superliga

Publicat:
Horia Mladinovici arbitrează meciul Petrolul - UTA, de luni, din Superliga

va conduce la centru meciul - UTA Arad, care se va disputa, luni, de la ora 19.00, in etapa a cincea din play-out-ul Superligii, potrivit news.roEl va fi ajutat de si .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO SuperLiga: Farul Constanța, umilința pe teren propriu in fața celor de la Sepsi

22:10, 03.05.2024 - In prima partida a rundei cu numarul opt din play-off-ul SuperLigii, Farul a fost surclasata chiar pe teren propriu de Sepsi, scor 1-4. Meciul a fost intrerupt temporar din cauza scandarilor xenofobe.

Radu Petrescu arbitreaza meciul Dinamo - FC Voluntari, de vineri, din Superliga

12:11, 25.04.2024 - Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul Dinamo - FC Voluntari, care va avea loc, vineri, de la ora 20.00, in etapa a saptea din play-out-ul Superligii, potrivit news.roPetrescu va fi ajutat de Radu Ghinguleac si Romica Birdes, iar rezerva va fi Robert Avram.

Remiza intre Petrolul Ploiești și UTA Arad, in ultimul meci al etapei din Superliga

21:35, 22.04.2024 - Petrolul Ploiești și UTA Arad au remizat, 1-1 (1-0), in ultimul meci al etapei a cincea din play out-ul Superligii la fotbal. Gicu Grozav a deschis scorul pentru „lupii galbeni”, cu un șut pe jos din marginea careului, autorul golului egalizator fiind Micovschi.

Copiii pot asista la meciul Dinamo-Petrolul, din play-out-ul Superligii

18:05, 29.03.2024 - Sanctionati de Comisia de Disciplina cu masura "programarii meciurilor fara spectatori pentru patru jocuri si penalitate sportiva de 100.000 lei", dupa incidentele consemnate la meciul Dinamo Bucuresti - UTA Arad, dinamovistii au solicitat LPF, Departamentul Competitii, sa permita accesul copiilor la…

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Iuliana Demetrescu arbitreaza meciul Otelul - Poli Iasi, de luni, din Superliga

09:55, 10.03.2024 - Arbitrul Iuliana Demetrescu va conduce la centru meciul Otelul Galati - Poli Iasi, care va avea loc, luni, de la ora 20.00, in etapa a 30-a din Superliga, potrivit news.ro. Iuliana Demetrescu va fi ajutata la cele doua linii de Mircea Orbulet si Mihaela Tepusa, in timp ce rezerva va fi Andrei Moroita.In…

Sepsi OSK a pierdut meciul cu FCSB

13:05, 12.02.2024 - Duminica, 11 februarie, au avut loc inca doua confruntari contand pentru etapa a 25-a a SuperLigii de fotbal: AFC Hermannstadt – Petrolul Ploiești 0-0 și FCSB – Sepsi OSK Sfantu Gheorghe 1-0 (FOTO). Ultimele doua jocuri sunt programate luni, 12 februarie: UTA Arad – FC Botoșani (de la ora 17:00) și…


Ce parere ai despre aceasta stire?