Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superliga de fotbal: U Cluj întâlnește UTA, iar Univ. Craiova joacă la Sf.Gheorghe

Publicat:
Superliga de fotbal: U Cluj întâlnește UTA, iar Univ. Craiova joacă la Sf.Gheorghe

U Cluj intalnește UTA Arad, iar Univ. Craiova joaca la Sf.Gheorghe, cu Sepsi. Este vorba despre meciurile de duminica din etapa a 24-a a Superligii de fotbal. Primele patru meciuri ale etapei, desfașurate vineri și sambata, s-au incheiat cu același scor,

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Superliga de fotbal. Trei partide se joaca in Duminica Floriilor

10:31, 28.04.2024 - Trei partide din Superliga de fotbal se joaca in Duminica Floriilor. O partida, CFR Cluj-Sepsi Sf.Gheorghe, face parte din play-off-ul campionatului. In play-out se joaca meciurile Oțelul Galați-Hermannstadt și Poli Iași-UTA Arad.Prima partida a zilei este cea de la Galați.

Anomalia din programul etapei 4 din play-off » Cand se joaca CFR Cluj - FCSB

15:56, 06.04.2024 - Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anunțat programul etapei 4 din play-off și play-out-ul Superligii. Derby-ul etapei se va juca la Cluj, intre CFR, locul 3 și liderul campionatului FCSB, dar un detaliu ciudat atrage atenția. Conform programului anunțat de LPF, niciun meci din play-off nu se va juca…

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Superliga de fotbal: UTA intalnește FC Botoșani, iar Farul joaca pe teren propriu cu Dinamo

17:10, 12.02.2024 - UTA intalnește la Arad pe FC Botoșani, iar Farul Constanța joaca pe teren propriu cu Dinamo București, in ultimele partide din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. Ambele meciuri se desfașoara luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?