Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superliga de fotbal. Trei partide se joacă în Duminica Floriilor

Publicat:
Superliga de fotbal. Trei partide se joacă în Duminica Floriilor

Trei partide din Superliga de fotbal se joaca in . O partida, CFR Cluj-Sepsi Sf.Gheorghe, face parte din play-off-ul campionatului. In play-out se joaca meciurile Oțelul Galați-Hermannstadt și Poli Iași-UTA Arad.Prima partida a zilei este cea de la Galați.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Superliga 2023/2024: Creste miza in play-out. U Cluj cauta locul de baraj pentru Conference League, Dinamo cauta sa scape de retrogradare

10:20, 03.05.2024 - Partida care ii va avea ca gazde pe clujeni se joaca sambata, 4 mai 2024, de la ora 20:00 Etapa cu numarul opt din play out programeaza cinci dueluri, printre care si meciul de traditie dintre "U" Cluj si Dinamo. Partida care ii va avea ca gazde pe clujeni se joaca sambata, 4 mai 2024, de la ora 20:00.…

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

MECI DE FOTBAL Azi se joaca 16 partide in Europa League și Conference League

10:00, 15.02.2024 - Pe parcursul zilei de joi 15 februarie, se vor disputa o mulțime de meciuri in a doua și a treia competiție europeana intecrluburi. The post MECI DE FOTBAL Azi se joaca 16 partide in Europa League și Conference League first appeared on Informatia Zilei .

Superliga de fotbal: UTA intalnește FC Botoșani, iar Farul joaca pe teren propriu cu Dinamo

17:10, 12.02.2024 - UTA intalnește la Arad pe FC Botoșani, iar Farul Constanța joaca pe teren propriu cu Dinamo București, in ultimele partide din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. Ambele meciuri se desfașoara luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?