Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turul Franței a fost câștigat de Vincenzo Nibali

Publicat:

Ciclistul italian Vincenzo Nibali (echipa Astana) a caștigat, duminica, ediția cu numarul 101 a Turului Franței, relateaza HotNews.

Nibali aduce a doua victorie pentru Astana Pro Team, dupa cea a lui Alberto Contador din 2009. De asemenea, Nibali a intrat in clubul select al rutierilor care au castigat toate cele 3 curse de Grand Tour: 2010 – Turul Spaniei, 2013 – Turul Italiei si acum 2014 – Turul Frantei.

Nibali a renuntat sa-si apere titlul cucerit in 2013 in Turul Italiei, pentru a se concentra in mod special pentru Turul Frantei.

Pe de alta parte, etapa de la Paris…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Francezul Valentin Paret-Peintre a castigat etapa a 10-a a Turului Italiei

22:56, 14.05.2024 - Ciclistul francez Valentin Paret-Peintre a castigat marti, in solitar, etapa a 10-a a Turului Italiei, care a avut loc pe distanta de 142 km, intre localitatile Pompei si Bocca della Selva. Francezul a fost cronometrat in 3:43:50, fiind urmat de conationalul sau Romain Bardet si de slovenul Jan Tratnik.…

Ciclism: Vlad Dascalu, la startul primei etape a Cupei Mondiale de mountain bike

12:40, 12.04.2024 - Ciclistul roman Vlad Dascalu (Trek Factory Racing XC / CS Dinamo Bucuresti), care a inceput sezonul cu cateva succese in cursele europene de mountain bike, va lua startul in acest weekend la prima etapa a Cupei Mondiale de MTB XCO / XCC, de la Mairipora (Brazilia).

Ciclism – mountain bike. Suceveanul Vlad Dascalu, aproape de podium la doua sa cursa din acest an

13:35, 26.02.2024 - Ciclistul sucevean Vlad Dascalu (Trek Factory Racing XC/CS Dinamo Bucuresti) s-a clasat pe locul al patrulea in cursa de mountain bike HC Shimano Super Cyp Massi Banyoles 2024, desfasurata la Banyoles (Spania). Dascalu a fost cronometrat cu timpul de 1 h 26 min 51 sec, podiumul fiind ocupat de francezi.…


Ce parere ai despre aceasta stire?