Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei români au omorât un pensionar italian pentru o tabletă şi 2.000 de euro

Publicat:

Cei trei romani le-au spus anchetatorilor ca sperau sa gaseasca circa 20.000 de euro in casa victimei, explicand ca au gasit doar 2.000 de euro si doua dispozitive digitale. Romanii au spus ca nu au vrut sa il omoare pe medic, ci doar sa jefuiasca locuinta. Crima a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica in Mentana, o suburbie a Romei. , un medic pensionat in varsta de 71 de ani, consilier local si activist al (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Mai lipsea covorul roșu”. Giorgia Meloni, criticata pentru ca l-a intalnit pe aeroport, cu „mare pompa”, pe un italian condamnat pe viața

17:21, 20.05.2024 - Premierul italian Giorgia Meloni a starnit o serie de critici, dupa ce l-a intampinat personal pe un criminal condamnat pe un aeroport din apropierea Romei cu „toate onorurile”, scrie luni Politico, potrivit hotnews.ro .

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Moment magistral la Romanii au talent. Mia Rusu a lasat juratii cu gura cascata, are doar 11 ani. Bobonete: „Ne-ai omorat, ce forta ai avut! M-am tinut de masa”

00:35, 27.04.2024 - O copila cu chip de inger, dar cu forța unui unui uragan. Mia Rusu a oferit un moment magistral la Romanii au talent, in doar cateva minute petrecute pe scena, a lasat jurații cu gura cascata. Micuța de doar 11 ani a adus lacrimi in ochii tuturor celor din sala. Un copil cu un talent […] The post Moment…

Trei adolescenti din China si-au omorat un coleg in bataie, apoi i-au ascuns cadavrul intr-o sera

14:20, 09.04.2024 - Trei adolescenti din China risca pedeapsa cu moartea pentru ca au omorat in bataie un coleg de clasa, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecuta in orasul Hebei. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe baiat cu scuterul sau, inconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. Dupa doar o ora…

Romanii, in topul european al consumatorilor de suc. Medic: „Aceste bauturi sunt o țeapa, un real pericol pentru sanatate”

15:00, 01.04.2024 - Romanii sunt in top 10 la nivel european cand vine vorba despre consumul de sucuri acidulate. Chiar daca acestea au efecte extrem de nocive asupra organismului, oamenii raman fideli bauturilor racoritoare care se pot transforma in „adevarate bombe”.

Un roman beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise sa faca jogging

10:51, 21.03.2024 - Un roman care conducea beat a izbit mortal cu mașina un medic italian care facea jogging, in Roma. Victima a fost aruncata la o distanța de cațiva metri, acesta fiind un indiciu ca șoferul avea viteza mare.

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.

Frații interlopi acuzați de crima de la petrecerea vedetelor din Padina, cerere uluitoare pentru procuror

13:05, 25.02.2024 - Frații Marin, fii vrajitoarei Sidonia, au cerut ca procurorul sa verifice cu atenție imaginile surprinse in seara atacului . Cei trei frați, deși acuzați de omor in cazul barbatului de 46 de ani, susțin ca ei au fost inițial atacați de victima.Frații Marin au fost arestați preventiv și sunt cercetați…


Ce parere ai despre aceasta stire?