Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trebuie reluată licitația privind realizarea noii maternități a Spitalului Județean Timișoara. Care este motivul

Publicat:

Vești proaste in ceea ce privește realizarea noii maternitați a Spitalului Județean Timișoara, in cadrul unui proiect european. Va reamintim ca in luna octombrie a anului trecut a fost lansata licitația pentru proiectarea și execuția acestui obiectiv important. , președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat, astazi, in cadrul unei conferințe de presa, ca, din […] reluata licitația privind realizarea noii maternitați a Spitalului Județean Timișoara. Care este motivul a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSD a depus candidaturile pentru Consiliul Local și Primaria Lugoj

20:36, 26.04.2024 - Partidul Social Democrat a depus, la Biroul electoral de circumscripție nr. 2 Lugoj, listele de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La depunerea candidaturilor, alaturi de Calin Dobra și echipa PSD Lugoj s-a aflat și Alfred Simonis, președintele PSD Timiș. Pentru funcția…

Ultima ora! Licitația de la Aeroport, sistata din nou: Care este motivul

11:31, 17.04.2024 - Licitația de la Aeroport privind inchirierea spațiilor comerciale a fost sistata din nou. Potrivit unui comunicat emis de Aeroportul Internațional, Lagardere nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica in etapa finala. Astfel, licitația va fi relansata.

Calin Dobra: „Inițiativa, experiența și implicarea in proiecte de milioane de euro pentru dezvoltarea județului Timiș arata ca am facut administrație publica pentru comunitate și am fost intotdeauna aproape de oameni!”

16:40, 16.04.2024 - Inițiativele, pe care le-am avut in timpul mandatelor pe diferite funcții pe care le-am ocupat de-a lungul timpului, stau marturie ca intotdeauna am fost aproape de oameni, lugojeni ori timișeni deopotriva și ca am facut administrație publica folosind experiența dobandita. Dedicarea și implicarea…

Șapte oferte la licitația reluata pentru drumul de mare viteza Caransebeș – Lugoj

11:26, 16.04.2024 - La finalul lui ianuarie, Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere relansase licitația pentru desemnarea firmei care sa realizeze studiul de fezabilitate al drumului de mare viteza Caransebeș – Lugoj. Acum, aceasta procedura a atras nu mai puțin de șapte oferte.

Calin Dobra, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, candideaza la funcția de primar al Lugojului

13:00, 06.04.2024 - Sambata, 6 aprilie, social-democratul Calin Dobra și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al Lugojului la alegerile locale din 9 iunie. Alfred Simonis a transmis cu aceasta ocazie ca Dobra se „bucura de intreaga susținere a PSD”.

Vești bune pentru șoferii din București! Circulația pe Podul Grant va fi redeschisa incepand de duminica

23:20, 26.03.2024 - Circulația pe Podul Grant din București va fi reluata de duminica, 31 martie, pe sensul Crangasi-Turda, anunța site-ul g4media.ro. Traficul va fi redeschis dupa aproape o jumatate de an in care s-au facut lucrari de consolidare, au precizat reprezentantii Primariei Capitalei pentru Radio Romania Actualitati,…

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Cand vor primi elevii din Dolj cornul, laptele și marul

07:17, 01.03.2024 - Elevii din Dolj inca nu au primit pana acum cornul, laptele și marul, chiar daca deja se incheie și vacanța de schi. Consiliul Județean Dolj spune, insa, ca in curand va incepe distribuirea alimentelor in școli, insa mai este nevoie de cateva proceduri administrative. Programul de distribuire a cornului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?