Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tratatul INF: Serghei Lavrov acuză SUA că exercită presiuni asupra celorlalţi membri ai NATO

Publicat:

Ministrul de externe rus a acuzat sambata SUA ca exercita presiuni asupra aliatilor lor din NATO in disputa legata de Tratatul privind (INF), transmite dpa.

Tratatul INF - semnat de presedintele american si de ultimul lider sovietic, - interzice utilizarea unei serii intregi de rachete cu raze de actiune intre 500 si 5.500 km.

''Vrem sa le aratam rachetele despre care americanii cred ca incalca tratatul. (...) Nu avem niciun dubiu ca SUA le-au dat tarilor NATO ordinul 'Nu mergeti acolo!'…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de Externe al lui Putin amenința: Instructorii militari francezi in Ucraina, „tinte legitime” pentru Rusia

08:16, 05.06.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat marți, in timpul unui turneu in Africa, ca instructorii francezi „lucreaza deja in Ucraina” și ca prezența lor este „este confirmata prin destul de multe fapte”, relateaza AFP. Mai mult, Rusia afirma ca aceștia ar fi considerați „ținte legitime”.

Rușii au gasit motiv sa dea vina pe SUA pentru moartea președintelui iranian. Lavrov: „Americanii nu recunosc acest lucru”

14:41, 21.05.2024 - Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat marti, intr-un comentariu legat de accidentul de elicopter in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi, ca sanctiunile americane au inrautatit siguranta aviatiei.

Lavrov avertizeaza ca Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina

14:11, 13.05.2024 - Ministrul de Externe rus in exercitiu, Serghei Lavrov, a declarat ca daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters, preluat de Agerpres. 

Presiuni pe ucrainenii din strainatate. „Nu merge asa”

15:11, 23.04.2024 - Autoritatile din Ucraina au suspendat pana la noi ordine serviciile consulare pentru cetatenii care au varsta mobilizarii si care traiesc in strainatate cu exceptia celor necesare pentru revenirea in Ucraina, informeaza marti o linie de asistenta telefonica a guvernului, in ceea ce pare a fi o masura…

Lavrov, despre teritoriile ocupate din Ucraina: „Sunt pamanturile noastre. Sa fie clar pentru toata lumea”

16:51, 19.04.2024 - Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a vorbit intr-un interviu pentru presa rusa despre razboiul din Ucraina și despre posibile discuții de pace. Acesta spune ca ucrainenii trebuie sa accepte „noile realitați” și ca in cazul unor negocieri Rusia nu va anunța incetarea focului pe front.

Oprirea imediata a ostilitaților in Fașia Gaza este ceruta de Rusia și coordonatorul ONU pentru Orientul Mijlociu

03:55, 11.04.2024 - Rusia si coordonatorul ONU pentru Orientul Mijlociu fac apel la incetarea imediata a focului in Fasia Gaza -  Ministrul rus de externe Serghei Lavrov și coordonatorul ONU pentru procesul de pace din Orientul Mijlociu, Tor Wennesland, au cerut miercuri o incetare imediata a focului in conflictul din…

Seful diplomatiei ruse, vizita oficiala de doua zile in China: „Subiecte fierbinti” pe agenda intalnirilor de la Beijing

08:30, 08.04.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sosit luni in China, au anuntat serviciile sale, pentru o vizita oficiala vizand intarirea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic si economic cheie al Moscovei, noteaza presa romana , cu referire la AFP.

Lavrov susține ca Moldova vrea unirea cu Romania și amenința in legatura cu Transnistria: 'Va fi un act nesabit'

00:00, 30.03.2024 - Ministrul rus de Externe considera ca guvernul moldovean este dornic sa se uneasca cu Romania și sa obțina unele oportunitați suplimentare. Guvernul moldovean trebuie sa ințeleaga ca orice incercare de a rezolva problema Transnistriei prin mijloace militare va fi un act nesabuit, a declarat ministrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?