Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transplantul renal, reluat la Spitalul Județean din Timișoara, la sfârșitul anului

Publicat:

La finalul acestui an, medicii de la Spitalul Județean din Timișoara ar putea face transplanturi renale. Aceasta procedura va fi posibila odata cu modernizarea etajului cinci de la Spitalul Județean din Timișoara, unde se afla Clinica de Urologie, dar și noile saloane de la ATI Transplant, recepționate, marți.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune! Liderul formatiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost externat din spital

22:00, 04.04.2024 - Liderul formatiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost externat din spitalLiderul formatiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost externat, joi, dupa operația suferita pe creier la Spitalul Județean din Timișoara.

Momentele cumplite prin care a trecut Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix. Artistul iși revine dupa o operație dificila pe creier

13:40, 25.03.2024 - Nicu Covaci, in varsta de 76 de ani, a fost operat pe creier, vineri, 22 martie, la Spitalul Judetean din Timisoara. Intervenția chirurgicala a fost o reușit, iar marele artist incepe sa-și revina.

Nicu Covaci, operat de urgenta pe creier! Care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix

16:45, 22.03.2024 - Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix , a fost operat, in urma cu putin timp, de urgenta pe creier, la Spitalul Judetean din Timisoara! Iata care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix!

RMN nou, inaugurat la Spitalul Județean de Urgența Reșița

16:56, 18.03.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Dunca: Pentru cetațeni e important sa nu mai piarda ore prețioase din viața pe drumuri, trimiși la Caransebeș sau la Timișoara, iar pentru noi, sa nu mai pierdem bani! Un nou serviciu de imagistica prin rezonanța magnetica (RMN) a fost inaugurat, azi, in incinta SJUR, acesta urmand a…

Calin Dobra, fostul lider al CJT: Noua maternitate, inaugurata la cinci ani dupa ce am semnat contractul de finanțare

12:45, 12.03.2024 - Social-democratul Calin Dobra spune ca actuala administrație județeana a inaugurat noua Maternitate Bega, de langa Spitalul Județean din Timișoara, la aproximativ cinci ani dupa ce el a semnat contractul de finanțare.

Noua Maternitate Bega din Timișoara s-ar putea deschide in iunie, cu „servicii mai bune ca la privat, dar gratuite”

12:00, 11.03.2024 - Autoritațile județene au finalizat luni, 11 martie, recepția noii maternitați Bega, ridicata in apropiere de Spitalul Județean din Timișoara. Primii bebeluși ar putea fi aduși pe lume aici din iunie.

Lista de asteptare pentru transplantul renal - de 23 de ori mai mare decat numarul operatiilor anuale

15:55, 13.02.2024 - Pe lista de asteptare pentru transplant renal la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) din Cluj-Napoca figureaza 2.300 de persoane, in timp ce numarul de transplanturi anuale este de sub 100, potrivit Agerpres. "Noi, la Cluj, avem o lista de asteptare de 2.300 de pacienti, cu…

Ce poate o mama: și-a salvat fetița infiata, donandu-i o parte din ficat!

07:20, 28.01.2024 - O poveste uluitoare: o fetița infiata este salvata de mama adoptiva, care i-a donat o parte din ficat, și de medicii de la Institutul Fundeni și Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, care au efectuat transplantul hepatic. Fetița are trei ani și șapte luni și a fost adoptata. Anul trecut, a fost diagnosticata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?