Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traian Băsescu (MP): Emil Boc va fi un contracandidat fair-play în relația cu noi

Publicat:

Președintele Mișcarii Populare, , este convins ca, la Cluj-Napoca, spre deosebire de alte orașe ale țarii, va avea loc o lupta electorala fair-play, avand in vedere ca , candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului, este "un om cinstit".

s-a aflat sâmbata la Cluj-Napoca unde a avut o întâlnire cu membri ai Mișcarii Populare din județ și cu cei desemnați sa candideze la funcția de primar în principalele municipii din Cluj.

"Daca vorbim despre Cluj, sunt convins ca, spre deosebire de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boc, despre contracandidații la funcția de primar al Clujului: "Nu fac altceva decat sa reformuleze ceea ce s-a facut, ceea ce se face sau se propune de catre administrația pe care o reprezint''

15:50, 30.04.2024 - Emil Boc spune despre contracandidații sai la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca ca nu fac decat sa reformuleze idei care fie au fost puse deja in prctica sau care urmeaza sa fie implementate de catre actuala administrație.

Kelemen Hunor: Sunt convins ca au semnat si romani pe listele UDMR

19:10, 18.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii, ca este convins ca listele UDMR pentru alegerile locale au fost semnate si de romani.

Emil Boc iși anunța sambata candidatura pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca

13:25, 13.04.2024 - Emil Boc anunța sambata ca va candida pentru al șaselea mandat de primar al Clujului. Boc face anunțul intr-un discurs live pe pagina sa de Facebook.„Imi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului.

Ce condiție i-a impus Rafaelo lui Emil Boc, pentru a-l vota la alegeri. Actualul primar a primit o provocare inedita: ”Asta pot s-o fac” / VIDEO

11:06, 01.04.2024 - Emil Boc a primit multe provocari in timpul carierei sale, dar cu siguranța cea pe care a primit-o din partea lui Rafaelo este unica! Cantarețul i-a impus o condiție neașteptata, pentru a-l vota la alegeri. Din dorința de a mai caștiga un mandat la primaria Cluj-Napoca, Emil Boc nu a stat pe ganduri!

Emil Boc, dat in judecata de o echipa din Superliga!

16:00, 10.03.2024 - Primarul Clujului, Emil Boc, a acuzat clubul Petrolul Ploiești ca ar fi jucat intenționat slab intr-un meci crucial pentru accederea in playoff. Clubul de fotbal Petrolul Ploiești a anunțat ca intenționeaza sa-l dea in judecata pe Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, in urma acuzațiilor grave…

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Emil Boc, la congresul PPE: „Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a tine extremismul la usa si nu in interiorul procesului democratic fundamental”

11:30, 06.03.2024 - Edilul municipiului Cluj-Napoca a declarat, miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte si nu exista, decat cu rare exceptii, primari sau presedinti de consilii judetene cu orientari…

Pe cine ați vota primar al Clujului, daca duminica ar fi alegeri locale - SONDAJ ONLINE

16:40, 28.02.2024 - Alegerile locale din Cluj-Napoca vor avea loc in 9 iunie, iar deja s-au anunțat cațiva candidați pentru postul de primar al Clujului. Vorbim deja despre Emil Boc și Sabin Sarmaș, cei doi au spus ca vor candida. Cel mai probabil din partea USR va candida deputatul Viorel Baltarețu, iar de la UDMR cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?