Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Ți-am atins fundul?”. Un român a fost arestat în Spania după ce a pipăit o jurnalistă, în timp ce transmitea live

Publicat:

Barbatul care a agresat sexual o jurnalista din Spania, in timp ce transmitea in direct, este un cetațean roman, in varsta de 25 ani. El a fost arestat de polițiști in urma gestului, potrivit euronews.com.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plantație de marijuana, descoperita in Spania. Un roman a fost arestat

18:26, 10.05.2024 - O plantație colosala de marijuana a fost gasita intr-un depozit din Spania, iar administratorul era roman. Polițiștii spanioli au dat peste plantație in urma unor ponturi, conform Antena 3 CNN.

Roman de 19 ani injunghiat mortal, in Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

12:51, 04.05.2024 - Un tanar roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal de un alt tanar de 16 ani in Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc in apropierea garii, joi dupa-amiaza, iar autorul injunghierii a fost arestat de Garda Civila. Cuțitul folosit in crima a fost recuperat.

Caz halucinant in Spania! Un roman a fost gasit mort in apartament, alaturi de alți trei colegi

11:50, 21.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Spania. A fost gasit mort, alaturi de trei colegi de apartament. Trupurile neinsuflețite ale celor trei au fost descoperite in imobilul in care locuiau. Anchetatorii fac cercetari la fața locului, pentru a stabili cum s-a intamplat totul.

Caz halucinant in Spania. Un roman a fost arestat, dupa ce ar fi agresat un alt barbat. L-ar fi drogat

10:11, 19.03.2024 - Un roman este implicat intr-un caz halucinant in Spania, dupa ce ar fi drogat și agresat un alt barbat, intr-o sauna din Madrid. Barbatul a ajuns pe mana polițiștilor și a fost arestat, iar oamenii legii fac cercetari pentru a stabili daca este sau nu vinovat. Acuzațiile sunt foarte grave.

Un roman stabilit in Spania și-a otravit fetele, dupa care s-a sinucis

07:05, 19.03.2024 - Un roman stabilit in Spania și-a otravit cele doua fiice, una de 2 ani și o alta de 4 ani, dupa care s-a sinucis. Gestul acestuia a fost generat de faptul ca a fost parasit de soția sa. Citește și: Alimente expirate și excremente de soareci in cantina unui liceu din Timisoara Garda Civila a […]

Un barbat a incercat sa introduca ilegal in țara 200.000 euro, bani ascunși in bagajul de cala

23:25, 02.03.2024 - Polițiștii și lucratorii vamali au descoperit vineri, pe Aeroportul Otopeni, in bagajul de cala al unui roman care venea din Spania 200.000 de euro, pe care acesta intenționa sa ii introduca ilegal in țara.

Un roman a murit in Spania, intr-un accident stupid! O componenta metalica a airbag-ului i-a secționat vena jugulara

21:55, 13.02.2024 - Un roman a murit in Spania, intr-un accident stupid! O componenta metalica a airbag-ului i-a secționat vena jugulara Presa spaniola relateaza moartea, in condiții bizare, a unui roman care conducea mașina spre aeroportul din Palma de Mallorca și care a fost implicat intr-o coliziune ușoara.Barbatul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?