Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNVĂȚĂMÂNT ROMÂNESC Până pe 17 mai se înregistrează acordurile pentru detașare în interesul învățământului 2024

Publicat:

Inregistrarea acordurilor pentru detașare in interesul invațamantului, la unitațile de invațamant și la inspectoratele școlare, are loc in perioada 8-17 mai, .... The post INVAȚAMANT ROMANESC Pana pe 17 mai se inregistreaza acordurile pentru detașare in interesul invațamantului 2024 first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

INVAȚAMANT ROMANESC Zi libera pentru elevi și profesori miercuri, 5 iunie, de Ziua Invațatorului

11:05, 29.05.2024 - Elevii și profesorii au zi libera miercuri, 5 iunie, de Ziua Invațatorului 2024, in premiera la nivel național, .... The post INVAȚAMANT ROMANESC Zi libera pentru elevi și profesori miercuri, 5 iunie, de Ziua Invațatorului first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT ROMANESC Cand incepe școala dupa Paște

13:35, 07.05.2024 - Școala incepe pe 8 mai, dupa vacanța de primavara și dupa sarbatorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. The post INVAȚAMANT ROMANESC Cand incepe școala dupa Paște first appeared on Informatia Zilei .

Scade interesul populației fața de mesajele populiste

23:05, 28.04.2024 - Dupa ce intreaga Europa s-a speriat de ascensiunea partidelor de dreapta extrema, ultimele sondaje arata o pierdere substanțiala a increderii in ele. The post Scade interesul populației fața de mesajele populiste first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT ROMANESC Elevii cer testare antidrog in școli

17:45, 13.04.2024 - Elevii din București iși doresc testarea antidrog in școli, ca masura de prevenție a unui fenomen scapat total de sub control. The post INVAȚAMANT ROMANESC Elevii cer testare antidrog in școli first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT ROMANESC Profesorii care participa la simularile examenelor naționale primesc puncte in fișa de (auto)evaluare

16:31, 09.04.2024 - Cadrele didactice care participa la simularile examenelor naționale pot sa primeasca 3 puncte in fișa de (auto)evaluare pentru gradația de merit 2024, potrivit unui proiect pus in consultare publica  .... The post INVAȚAMANT ROMANESC Profesorii care participa la simularile examenelor naționale primesc…

EXPLORAND EXTREMELE VARSTEI Cei mai tineri parinți din istorie și cazul romanesc de excepție

12:56, 07.04.2024 - Cei mai tineri parinți care s-au nascut la noi in țara sunt Elena Chiritescu, de 10 ani și verișorul acesteia, Gheorghe Mecic, in varsta de 13 ani. The post EXPLORAND EXTREMELE VARSTEI Cei mai tineri parinți din istorie și cazul romanesc de excepție first appeared on Informatia Zilei .

Catalin Gherzan: E nevoie de o reforma ampla și coerenta a invațamantului romanesc!

09:10, 22.03.2024 - Catalin Gherzan: E nevoie de o reforma ampla și coerenta a invațamantului romanesc! In urma rezultatelor dezastruoase obținute la simularea examenului de bacalaureat din acest an, Catalin Gherzan atrage atenția asupra necesitații urgente de reformare a sistemului de invațamant. Cu un numar semnificativ…

CONFLICT INTENS IN FOTBALUL ROMANESC Ionuț Negoița și Mircea Lucescu se confrunta intr-un schimb de acuzații

10:00, 19.03.2024 - Schimbul de declarații dezvaluie tensiunile din culisele fotbalului romanesc și lasa intrebari cu privire la viitorul echipei Dinamo și al fotbalului romanesc in ansamblu. The post CONFLICT INTENS IN FOTBALUL ROMANESC Ionuț Negoița și Mircea Lucescu se confrunta intr-un schimb de acuzații first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?