Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theresa May, avertizată în legătură cu o operaţiune de compromitere din partea Moscovei

Publicat:

Premierul britanic a fost avertizata in legatura cu pregatirea unei operatiuni de compromitere a Cabinetului sau si a unor membri ai elitei politice a . Atacul este orchestrat la Moscova, scrie .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tadjikistanul a arestat noua suspecți in legatura cu atacul de la Moscova. Relatari despre „acte de agresiune” asupra imigranților din Asia Centrala

15:35, 29.03.2024 - Tadjikistanul a arestat in aceasta saptamana noua persoane suspectate ca au legatura cu atentatul comis vineri seara la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, relateaza Reuters, citand o citand o sursa din domeniul securitatii.

Serviciul de informații militare al Ucrainei: Atacul armat din Moscova este „o operatiune planificata de serviciile speciale ale Kremlinului”

13:10, 24.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a atribuit masacrul de vineri din centru comercial de la periferia Moscovei unei „operatiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de „a discredita Ucraina si intreaga lume libera”, informeaza EFE, citata de presa romana .

Premierul polonez spera ca atacul de la Moscova nu va fi un pretext pentru escaladarea violentei

18:35, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat sambata cu fermitate atacul brutal comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 133 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina un pretext pentru o escaladare a violentei, relateaza AFP.

Donald Tusk, ingrijorat dupa atacul de la Moscova: Sper ca nu va fi un pretext pentru escaladarea violenței

18:31, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat, sambata, cu fermitate „atacul brutal” comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina „un pretext” pentru o „escaladare a violentei”, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Kievul a negat din nou orice legatura cu atacul mortal din apropiere de Moscova

14:25, 23.03.2024 - Kievul a respins ferm orice implicare in atacul tragic care a avut loc in apropierea Moscovei vineri, soldat cu pierderea a cel puțin 115 vieți și revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI). Acest raspuns vine dupa afirmațiile facute de serviciile speciale ruse, care au sugerat ca atacatorii…

Macelul de la Moscova: Atacul terorist a fost revendicat de Statul Islamic, branșa din Asia centrala. Ucraina anunța ca nu are nicio legatura cu atacul terorist de la Moscova

14:05, 23.03.2024 - Așa cum s-a anunțat, vineri 22 martie, un grup de teroriști membri ai unei grupari a Statului Islamic au deschis focul cu arme automate și explozivi intr-o sala de spectacole de la un Mall situat la periferia Moscovei, mai exact la Crocus City Hall, din cartierul Krasnogorsk, aflat in nord-vestul capitalei.…

Serviciul de informatii militare al Ucrainei: Atacul din Moscova este „o operatiune planificata de serviciile speciale ale Kremlinului

23:10, 22.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a atribuit masacrul de vineri de la un centru comercial de la periferia Moscovei unei „operatiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de „a discredita Ucraina si intreaga lume libera”, informeaza EFE.

Casa Alba, despre atacul terorist din Moscova: „Nu va sfatuiesc sa faceți vreo legatura cu Ucraina”

21:50, 22.03.2024 - Statele Unite ale Americii resping, in acest moment, orice legatura cu Ucraina in ceea ce privește tragicul incident de la sala de concerte din apropierea Moscovei. Purtatorul de cuvant al Consiliului Securitatii Nationale al SUA afirma ca, momentan, nu exista niciun indiciu in acest sens.


Ce parere ai despre aceasta stire?