Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul polonez speră că atacul de la Moscova nu va fi un pretext pentru escaladarea violenţei

Publicat:
Premierul polonez speră că atacul de la Moscova nu va fi un pretext pentru escaladarea violenţei

Premierul polonez a condamnat sambata cu fermitate atacul brutal comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 133 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina un pretext pentru o escaladare a violentei, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Migranții veniți din Asia Centrala in Rusia sunt batuți și amenințați cu deportarea, dupa atacul terorist de la Moscova

23:30, 27.03.2024 - Dupa atacul terorist de la sala de spectacole Crocus City Hall de la periferia Moscovei, migranții din Asia Centrala veniți in Rusia se confrunta cu violențe, rasism și raiduri ale poliției. Ambasada Tadjikistanului și-a avertizat in weekend cetațenii aflați la ruși sa nu-și paraseasca locuințele decat…

Versiunea lui Putin despre atacul terorist de la Moscova este pusa la indoiala de un ministru britanic

14:05, 24.03.2024 - Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 760. Donald Tusk spera ca atacul de la Moscova nu va fi ”un pretext” pentru ”escaladarea violentei”

00:10, 24.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 760. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a acuzat sambata pe omologul sau rus Vladimir Putin ca incearca „sa dea vina” pe Ucraina, dupa sangerosul atac lansat vineri seara asupra salii de concert Crocus City Hall de la peri

Donald Tusk, ingrijorat dupa atacul de la Moscova: Sper ca nu va fi un pretext pentru escaladarea violenței

18:31, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat, sambata, cu fermitate „atacul brutal” comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina „un pretext” pentru o „escaladare a violentei”, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Atacul de la Moscova. Polonia spera ca tragedia sa nu fie un pretext pentru escaladarea violențelor

17:46, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat sambata cu fermitate "atacul brutal" comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 133 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina "un pretext" pentru o "escaladare a violentei", relateaza AFP."Polonia condamna cu…

Mesajul premierului polonez dupa atacul terorist de la Moscova

17:30, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat sambata cu fermitate "atacul brutal" comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 133 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina "un pretext" pentru o "escaladare a violentei", relateaza AFP.

Cel putin 62 de oameni au fost ucisi intr-un atac armat la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei

07:26, 23.03.2024 - Cel puțin 62 de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa, scrie AFP. ‘Sunt in curs de examinare corpurile persoanelor decedate. S-a stabilit…

Rusia critica ONU pentru reactia „prea slaba” fața de atacul de la sala de concerte de la Moscova

23:15, 22.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Federatiei Ruse, Maria Zaharova, a apreciat ca declaratia emisa de biroul secretarului general al ONU despre atacul de la o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost „prea slaba”


Ce parere ai despre aceasta stire?