Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Independent: Fost premier al Marii Britanii, acuzat că ar fi MOLESTAT un copil

Publicat:

O investigație privind molestarea unui copil de catre un fost premier al , a fost deschisa la 10 ani de la moartea oficialului, potrivit independent.co.uk. 

Acuzațiile au aparut în anii '90, însa poliția nu a demarat o ancheta. Astfel, s-a ajuns în situația în care pentru Plângeri la Poliție a început o dubla investigație: pe de-o parte, încearca sa afle cine a fost victima, iar pe de alta, ancheteaza modul în care a acționat poliția. 

Astfel, Comisia…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Imbracata in uniforma, senatoarea romana Șoșoaca s-a urcat pe motocicleta unui polițist și s-a filmat pentru TikTok. Poliția a reacționat imediat

20:20, 30.05.2024 - Ancheta in Poliție dupa ce imagini cu senatoarea Diana Șoșoaca pe motocicleta de serviciu a unui agent de poliție au aparut pe rețelele sociale. Potrivit unui comunicat transmis joi, „conducerea IGPR condamna ferm orice asociere a unui angajat cu o persoana aflata in campanie electorala”, scrie digi24.ro…

Imbracata in uniforma, Șoșoaca s-a urcat pe motocicleta unui polițist și s-a filmat pentru TikTok. Poliția a reacționat imediat

17:50, 30.05.2024 - Ancheta in Poliție dupa ce imagini cu senatoarea Diana Șoșoaca pe motocicleta de serviciu a unui agent de poliție au aparut pe rețelele sociale. Potrivit unui comunicat transmis joi, „conducerea IGPR condamna ferm orice asociere a unui angajat cu o persoana aflata in campanie electorala”. 

Ancheta dupa un caz șocant - Copil de doi ani, inecat intr-un lighean deși era cu mama și bunica in casa

12:35, 01.04.2024 - Politistii din Neamt au deschis o ancheta cu privire la moartea unui copil de doi ani care a cazut intr-un lighean cu apa. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt au anuntat ca politistii au fost sesizati duminica dupa amiaza, de catre o femeie in varsta de 53 de ani, din Gadinti,…

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar 2 ani ar fi fost batut de ingrijitori

12:20, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar doi ani ar fi fost batut de ingrijitori

11:55, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Copil lovit de invațatoare la o școala din Timișoara, in ianuarie. Poliția abia acum a anunțat ca face cercetari

15:40, 13.03.2024 - Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au anunțat abia in 13 martie ca un copil a fost agresat de un cadru didactic in luna ianuarie. Cazul nu ar fi fost mediatizat nici in ziua de azi daca nu ar fi aparut la televiziunile naționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?