Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Crew va fi gratuit prin Ubi Club începând cu 14 septembrie

Publicat:

Al patrulea joc PC pe care Ubisoft il ofera gratuit timp de o luna prin Ubi Club este . Daca primele trei, insemnand , Prince of Persia: Sands of Time și Splinter Cell, sunt fara niciun dubiu calitative, dar nu prea recente, este o surpriza placuta.

Incand cu 14 septembrie, va putea fi descarcat complet gratuit, și odata activat, el ramane in contul vostru Uplay permanent. Promoția dureaza o luna.

este un titlu Racing cu elemente MMO, dar poate fi abordat și singleplayer. Din punct de vedere al realismului, el urmeaza calea lui…

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit

09:00, 12.04.2024 - Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit Continue reading Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit at Tabu.

Rețineri la cluj intr-un dosar de fals informatic in forma continuata și alte infracțiuni, azi. Un dosar penal de fals informatic in forma continuata și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, de asemenea in forma continuata, s-a lasat cu re

11:11, 03.04.2024 - Continue reading Rețineri la cluj intr-un dosar de fals informatic in forma continuata și alte infracțiuni, azi. Un dosar penal de fals informatic in forma continuata și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, de asemenea in forma continuata, s-a lasat cu rețineri la Cluj at Info real.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Student in camin dealer de droguri, in camera sa a fost gasit peste un kilogram de cannabis și zeci de pastile de ecstasy și amfetamina, plus ciuperci halucinogene

16:10, 29.03.2024 - Continue reading Student in camin dealer de droguri, in camera sa a fost gasit peste un kilogram de cannabis și zeci de pastile de ecstasy și amfetamina, plus ciuperci halucinogene at Info real.

Accidentul cu șase raniți de ieri in care a fost implicat un autobuz pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca a fost provocat de un șofer de 66 de ani, neatent la schimbarea direcției de deplasare

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Accidentul cu șase raniți de ieri in care a fost implicat un autobuz pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca a fost provocat de un șofer de 66 de ani, neatent la schimbarea direcției de deplasare at Info real.

3 moduri de a integra hanoracul in ținute masculine

11:40, 14.03.2024 - Apreciat pentru versatilitate și confort, hanoracul a trecut acum mult timp granița vestimentației de drumeție și a echipamentelor sportive Continue reading 3 moduri de a integra hanoracul in ținute masculine at Tabu.

Ciolacu ii cere Ligiei Deca sa continue ancheta de la scoala „Nicolae Titulescu”

19:30, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, in debutul sedintei de joi a Executivului, ministrei Educatiei Ligiei Deca sa continue ancheta de la scoala Nicolae Titulescu pentru a vedea „intregul lant al vinovatilor”, „inclusiv cei din administratia de sector care au redus paza in

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003

08:20, 29.02.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 Continue reading Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?