Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni în capitala Macedoniei: O gloată de oameni cer demisia Guvernului

Publicat:

Spiritele se incing in capitala Macedoniei. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica pentru a cere demisia Guvernului. Cateva sute de manifestanti au ramas in centrul orasului si dupa caderea noptii. 

Protestatarii au instalat aproximativ 30 de corturi si sustin ca nu vor pleca din fata Legislativului pana cand revendicarile nu le vor fi satisfacute.

La demonstratii participa si reprezentantii opozitiei, care il acuza pe premierul tarii de tendinte autoritare si acte de coruptie.

conduce guvernul de la Skopje de noua ani. Macedonia este una dintre…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Grecia poate bloca aderarea Macedoniei de Nord la UE, dupa ce noua președinta a evitat sa pronunțe acest nume

21:40, 13.05.2024 - Grecia a amenințat luni, 13 mai, ca va impiedica incercarea Macedoniei de Nord de a adera la UE, dupa ce noul președinte ales, Gordana Siljanovska-Davkova, a rostit „Macedonia”, nu „Macedonia de Nord”, in timpul discursului de investire, reinviind o disputa de lunga durata cu privire la acest nume,…

(foto/video) Protest uriaș in capitala Georgiei: 20 mii de oameni au manifestat la Tbilisi impotriva legii „influentei straine”

11:05, 29.04.2024 - Aproximativ 20.000 de persoane au participat la un „Mars pentru Europa” in capitala georgiana Tbilisi, cerand, din nou, retragerea proiectului de lege privind „influenta straina” considerat liberticid, cu privire la care Uniunea Europeana (UE) a avertizat ca pune in pericol aderarea, relateaza AFP,…

Protest uriaș in capitala Georgiei. 20.000 de oameni au manifestat la Tbilisi impotriva legii „influentei straine”

10:06, 29.04.2024 - Aproximativ 20.000 de persoane au participat la un ”Mars pentru Europa” in capitala georgiana Tbilisi, cerand din nou retragerea unui proiect de lege privind ”influenta straina” considerat ca distruge libertatea, cu privire la care Uniunea Europeana (UE) a avertizat ca pune in pericol aderarea țarii…

Klaus Iohannis, prima declarație in scandalul candidatului pentru Capitala, din Coreea de Sud: „Cert, nu este un mare succes al coaliției”

10:45, 23.04.2024 - „Cert, nu este un mare succes al coaliției.„Dialogul politic și de securitate reprezinta un pilon esențial al colaborarii noastre. In domeniul energiei nucleare, colaborarea noastra s-a dezvoltat foarte mult.Ar fi bine sa ajunga Romania in Europa la nivelul la care a ajuns Coreea in Asia. Relația cu…

Proteste in Ungaria. Mii de maghiari au ieșit in strada și cer demisia lui Viktor Orban

12:00, 27.03.2024 - Mii de oameni au protestat marți la Budapesta, langa Parlament, cerand procurorului-șef și prim-ministrului Viktor Orban sa demisioneze, dupa ce un fost membru al Guvernului l-a acuzat pe un consilier principal al lui Orban ca a incercat sa se amestece intr-un caz de corupție, transmite Reuters. Protestatarii…

Mii de oameni cer, la Budapesta, demisia premierului Viktor Orban: inregistrarea audio care a inflamat situația

03:25, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifeststat marti la Budapesta, cerand demisia premierului Viktor Orban, in urma difuzarii unei inregistrari audio menita sa demonstreze implicarea unui membru al Guvernului acestuia intr-un dosar de coruptie, relateaza AFP, citat de news.ro. Apelul la manifestatie a fost lansat…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?