Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernării: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

Publicat:
(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernării: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Executivul a adoptat proiectul privind statutul personalului de cercetare, dezvoltare si inovare / Ivan, despre salariile cercetatorilor: Ar putea fi, aproximativ, o crestere chiar si la peste 50% din veniturile actuale

14:55, 04.04.2024 - „Este vorba despre unul dintre cele importante proiecte menite sa dea un suport direct cercetatorilor din Romania si sa ii aduca la acelasi statut pe care ii au cercetatori din state membre ale UE. Din acest punct de vedere, astazi modificam o legislatie invechita de peste 20 de ani. Ultimele modificari…

Transportatorii acuza lipsa de actiune in combaterea transportului ilegal de marfuri si persoane si cred ca protestele ar trebui reluate / FORT: E-factura, E-transport si E-sigiliu nu se justifica, atata timp cat activitatile ilegale infloresc

13:55, 27.03.2024 - ”Romania este tara cu cel mai mare volum de activitati ilicite din Europa, insa, lupta cu indolenta autoritatilor, ce ar trebui sa se preocupe de combaterea acestora, este total pierduta, cel putin in domeniul transporturilor de pasageri si marfuri. Federatia Operatorilor Romani de Transport- F.O.R.T.…

Premierul irlandez Leo Varadkar și-a dat demisia din fruntea guvernului

23:16, 20.03.2024 - Premierul irlandez Leo Varadkar si-a anuntat miercuri, spre surpriza generala, demisia de la conducerea guvernului de coalitie de centru-dreapta, el estimand ca nu mai este ”cea mai potrivita persoana pentru acest post”, transmite AFP, potrivit agerpres.ro. Vizibil emotionat, liderul politic irlandez…

Aproximativ 5.000 de medici și asistente, așteptați sa protesteze astazi in centrul Capitalei. Ce nemulțumiri au

09:35, 11.03.2024 - Aproximativ 5.000 de angajati din sanatate din toata țara sunt asteptati luni, 11 martie, sa ia parte la un protest in centrul Capitalei. Manifestanții se vor aduna la ora 11.00 in fața Guvernului, iar apoi vor pleca in marș spre ministerele Muncii și Sanatatii și Palatul Parlamentului.Protestul a fost…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(video) BCS a protestat la Guvern și a cerut demisia PAS: „Rușine”

14:25, 07.02.2024 - BCS a protestat in fața Guvernului „impotriva politicii distructive PAS”. „Țara este la limita. Trebuie sa ne unim pentru a demite PAS”, au menționat deputatele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Tatiana Cunețchi, Alla Darovannaia și Inga Sibova ieri in cadrul unei conferințe de presa.

(live) BCS protesteaza la Guvern și cere demisia PAS: „Rușine”

14:15, 07.02.2024 - BCS protesteaza in fața Guvernului „impotriva politicii distructive PAS”. „Țara este la limita. Trebuie sa ne unim pentru a demite PAS”, au menționat deputatele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Tatiana Cunețchi, Alla Darovannaia și Inga Sibova ieri in cadrul unei conferințe de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?