Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul medicilor! Copil de 2 ani, internat cu tuse convulsivă și rujeolă

Publicat:
Avertismentul medicilor! Copil de 2 ani, internat cu tuse convulsivă și rujeolă

Avertismentul medicilor! Copil de 2 ani, internat cu tuse convulsiva și rujeola, parinții  trebuie  sa știe  ca aceste doua boli se transmit foarte repede  și  se pot intampla adevarate tragedii, deja au aparut focare din ce in ce mai mari, in familii, in colectivitati, care vor merge progresiv, daca nu se intrerupe lanțul de transmitere.  [...] The post Avertismentul medicilor! Copil de 2 ani, internat cu tuse convulsiva și rujeola first appeared on Partener TV .

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol si foto: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rujeola a facut doua victime: un copil de 7 luni și o femeie de 53 de ani. Peste 500 de cazuri noi in ultima saptamana

20:30, 09.07.2024 - Rujeola a mai facut doua victime, iar un numar de 503 cazuri noi au fost raportate in ultima saptamana, conform Institutului Național de Sanatate Publica. Este vorba despre un baiețel de doar 7 luni și despre o femeie de 53 de ani din Fetești, județul Ialomița.

AVERTISMENTUL AUTORITAȚILOR: Aer cu praf saharian deasupra Romaniei miercuri și joi, MARE ATENȚIE pentru cei cu afecțiuni respiratorii

12:50, 26.06.2024 - AVERTISMENTUL AUTORITAȚILOR: Aer cu praf saharian deasupra Romaniei miercuri și joi,MARE ATENȚIE pentru cei cu afecțiuni respiratorii, masca nu ofera protecție completa.  Miercuri și joi a masa de aer cu praf de origine sahariana este deasupra Romaniei și depunerile vor putea fi observate mai ales …

Tot mai multe cazuri de rujeola: Un copil și un adult, infectați

14:50, 24.06.2024 - Doua cazuri de rujeola au fost inregistrate saptamana trecuta in capitala. Potrivit șefului Direcției generale de asistenta medicala și sociala, Vladimir Bolocan, cele doua cazuri sunt separate, fara nicio legatura intre ele.

Peste 760 de cazuri noi de rujeola, inregistrate in ultima saptamana. Un copil de 10 luni, din Bucuresti, a murit

23:25, 11.06.2024 - Peste 760 de cazuri noi de rujeola au fost inregistrate in ultima saptamana, arata datele publicate, marti, de Institutul National de Sanatate Publica. De asemenea, s-a inregistrat inca un deces, al 18-lea, la un copil de 10 luni din Bucuresti, nevaccinat.

Un copil de un an și șase luni a murit de rujeola. Aproape 800 de cazuri noi inregistrate in ultima saptamana.

17:15, 04.06.2024 - Un numar de 791 de cazuri noi de rujeola s-au inregistrat in ultima saptamana, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Din pacate a fost inregistrat inca un deces al unui copil de un an și jumatate, numarul total al deceselor fiind in creștere.

Avertismentul dr. Mihai Craiu, dupa decesul unui copil nevaccinat: „Rujeola NU este o boala banala cu febra!”

13:20, 22.05.2024 - Dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Romania, trage un nou semnal de alarma cu privire la rujeola, dupa ce un copil de doi ani nevaccinat a murit. „Rujeola NU este o boala banala cu febra”, susține specialistul.

Copil de 2 ani diagnosticat cu tuse convulsiva si rujeola; nu a fost vaccinat de cand s-a nascut

14:05, 17.05.2024 - Profesorul doctor Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din București, a relatat intr-un interviu acordat News.ro ca in cadrul unitații medicale au tratat un copil in varsta de doi ani care a suferit simultan de rujeola și tuse convulsiva.

Florin Piersic, internat la Cluj dupa ce a acuzat stari de rau. Actorul a fost operat și se afla sub supravegherea medicilor

16:56, 30.04.2024 - Momente grele pentru Florin Piersic. Actorul a fost operat in Cluj-Napoca, dupa ce s-a simțit foarte rau. El este in spital și acum, sub supravegherea medicilor, scrie europafm.ro.  Florin Piersic a ajuns la Spitalul Militar din Cluj, de cateva zile, unde a suferit o intervenție chirurgicala. Actorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?