Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Telefoane, tablete, ceasuri, haine și tutun: 16 tentative de trafic ilicit de mărfuri, prevenite de vameși în ultimele 48 de ore

Publicat:

Angajații Serviciului Vamal au prevenit 16 tentative de trafic ilicit de marfuri, in ultimele 48 de ore. Cazurile au fost inregistrate la posturile vamale Leușeni, Costești, Sculeni, Aeroportul Internațional Chișinau.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

A ramas fara Porsche Panamera la frontiera: Ce nereguli au depistat polițiștii in actele șoferului mașinii de lux

17:35, 15.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției Regionale Vest documenteaza doi moldoveni in legatura cu neregulile depistate la mijloacele de transport. Cazurile au fost inregistrate ieri, pe 14 aprilie 2024, la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni.

Acte false, identificate la trecerea frontierei de stat

17:46, 06.04.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza doi conaționali și un cetațean ucrainean cu virsta de 23, 25 și respectiv 22 de ani, in vederea deținerii actelor false. Cazurile au fost consemnate in ultimele 24 de ore la punctul de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni, noteaza…

Patru moldoveni prinși cu acte false la vama: Unul dintre ei și-a cumparat online un pașaport roman cu 800 de euro

15:21, 11.03.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza patru moldoveni care dețineau asupra sa acte cu indici de falsificare. Cazurile au fost consemnate in weekend-ul precedent in punctul de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Mașini, blocate la Leușeni: Serviciul Vamal recomanda șoferilor sa aleaga alte puncte de trecere a frontierei

12:55, 23.02.2024 - Serviciul Vamal recomanda calatorilor și transportatorilor care planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova, sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Blocaj total la Leușeni: Șoferii și calatorii, indemnați sa evite aceasta vama

14:56, 22.02.2024 - Poliția de Frontiera recomanda calatorilor și transportatorilor planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Fermierii nu se lasa și blocheaza din nou vama Leușeni

09:21, 16.02.2024 - Poliția de frontiera anunța ca de la ora 08:50 drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat. Circulația vehiculelor este imposibila in contextul protestelor organizate de fermieri. ”In aceasta situație, recomandam calatorilor sa opteze din timp pentru alternativele disponibile, cum ar fi:…

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.

Permis de conducere bulgar cu 235 euro, livrat prin Poșta Moldovei: La vama, barbatul a aflat ca actul este fals

12:06, 30.01.2024 - Doi calatori au fost prinși de polițiștii de frontiera cu permise de conducere false la vama. Cazurile au fost inregistrate in PTF Cahul și Costești, iar documentați sunt doi barbați: un moldovean și un ucrainean, unul dintre aceștia și-ar fi „perfectat” actul cu 235 de euro și l-ar fi primit prin Poșta…


Ce parere ai despre aceasta stire?