Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taximetriștii anunță protest în Oradea, în solidaritate cu colegii din țară și contra Bolt sau UBER

Publicat:
Taximetriștii anunță protest în Oradea, în solidaritate cu colegii din țară și contra Bolt sau UBER

Taximetriștii au cerut autorizație de la pentru un miting de protest organizat la marginea orașului, in parcarea de la Arena. E un semnal de solidaritate pe care oradenii zic ca vor sa-l dea colegilor din țara, unii intrați in greva foamei pe la București, dupa ce doleanțele lor nu au fost ascultate de Parlament.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol si foto: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, dupa ce PSD și PNL i-au propus pe Firea și Burduja la Primaria Capitalei: „Va fi un pic mai complicat de a menține buna ințelegere in coaliție”

11:06, 23.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, 23 aprilie, la Seul, ca aceasta coaliție PSD-PNL „a fost incurajata de mine”, dar ca el nu s-a implicat in negocierile privind candidații la Primaria Capitalei, purtate timp de 15 ore, pana in noaptea de luni spre marți. „Nu am fost consultat pentru ca nu…

Ultima ora: Gabriela Firea anunța ședința speciala! Se va tranșa soarta candidatului Catalin Cirstoiu

14:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi ca situatia candidatului sustinut de PSD si PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a coalitiei, in acest sfarsit de saptamana sau luni dimineata.

Se schimba vremea in București. Se anunța ploi torențiale, grindina și descarcari electrice

10:41, 17.04.2024 - Vremea va deveni instabila si se va raci semnificativ in Bucuresti. Incepand de miercuri, vor fi innorari, iar dupa orele amiezii perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina.

Scandal in prima zi de protest a poștașilor. Un spargator de greva din București, huiduit de colegii din Buzau VIDEO

14:25, 01.04.2024 - Mai mulți reprezentanți ai Poștei Romane din București au fost trimiși in țara, pentru a le lua locul lucratorilor aflați in greva, sub pretextul distribuirii pensiilor. Angajații Poștei din Buzau i-au impiedicat sa intre in sediul oficiilor poștale, iar scandalul s-a mutat in strada.

Fundația Inovații Sociale Regina Maria deschide o noua Policlinica sociala in București

16:30, 20.02.2024 - Este cea de-a treia policlinica sociala descisa de Fundația Inovații Sociale Regina Maria, care anunța totodata lansarea primei rețele de policlinici sociale din Romania.   Dr. Wargha Enayati și Cristina Batlan, colegi in emisiunea „Imperiul Leilor”, au devenit și parteneri de afaceri. Fundația Inovații…

Concertele de la Cluj-Napoca și București ale legendarului tenor Placido Domingo vor fi reprogramate

21:10, 19.02.2024 - Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit sa-și anuleze calatoria in Romania, din motive medicale; cele doua concerte extraordinare pe care urma sa le susțina pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj-Napoca, de la ora 19.30, respectiv pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora…

Protest masiv al taximetriștilor in Centrul Capitalei. „Am ajuns sa venim in București sa cerem Guvernului respectarea legii”

11:35, 29.01.2024 - Taximetriștii din București și Ilfov au organizat un protest masiv in Piața Constituției din Capitala, atragand atenția asupra cererii lor catre Guvernul Romaniei pentru fiscalizarea curselor efectuate de companiile de ridesharing precum Bolt și Uber.

Taximetristii au ocupat centrul Capitalei: ce au cerut, de urgenta, Guvernului!

11:25, 29.01.2024 - Sute de taximetriști au inceput, luni dimineata, un protest in centrul Capitalei. Ei cer Guvernului ca Bolt și Uber sa fie obligate sa fiscalizeze cursele in Romania. Taximetriștii din București și Ilfov organizeaza un protest in Piața Constituției din Capitala. Lor li se vor alatura și colegi din alte…


Ce parere ai despre aceasta stire?