Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânărul polițist care a salvat viața unui bărbat dintr-un apartament cuprins de flăcări

Publicat:

Inspectoratul de Poliție Județean de Poliție (IPJ) Constanța a facut publica identitatea agentul care a intervenit pentru salvarea vieții unui barbat aflat intr-un apartament cuprins de flacari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie de 81 de ani, atacata pe strada si in scara blocului de un barbat, in Constanța. Agresorul a fost prins de politisti

17:21, 29.03.2024 - Un barbat este audiat de politisti dupa ce, vineri, in cartierul Tomis Nord din municipiul Constanta, a atacat pe strada o femeie de 81 de ani, iar dupa ce victima a reusit sa intre in scara blocului unde locuieste a fost in continuare agresata, a informat Inspectoratul de Politie Judetean.

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Barbat salvat in ultima clipa de pompieri, dintr-un apartament cuprins de flacari. A fost resuscitat și readus la viața VIDEO

08:56, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 42 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost salvat in ultima clipa, in seara zilei de joi, 14 martie 2024, de pompierii gorjeni dintr-un apartament cuprins de un incendiu.

Un șofer de autobuz, eroul zilei! A lasat volanul și i-a salvat viața unui barbat care se prabușise pe trotuar / VIDEO

17:10, 07.03.2024 - Un șofer de autobuz din Constanța este eroul zilei, dupa ce, joi dimineața, a lasat volanul și a coborat fara sa stea pe ganduri pentru a acorda primul ajutor unui barbat care s-a prabușit pe trotuar, langa soția sa.  Pe pagina de Facebook a CT Bus, povestea completa a fost dezvaluita, iar…

Politistii au salvat viata unui barbat care a incercat sa se sinucida taindu-si gatul

13:00, 01.03.2024 - Politistii sectiei 2 din municipiul Bacau au salvat viata unui barbat care, joi seara, a incercat sa se sinucida taindu-si gatul, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), potrivit Agerpres. "Politistii au fost sesizati de o femeie de 66 de ani din municipiu despre faptul ca fiul sau in…

Filmau persoane in ipostaze intime dupa care le șantajau. Cați bani au facut din aceasta „afacere”

18:05, 20.02.2024 - Un barbat si o femeie au fost retinuti de politisti dupa ce prin santaj au obtinut peste 30.000 de lei de la persoane care fusesera filmate in ipostaze intime, a informat marti Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).


Ce parere ai despre aceasta stire?