Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suferința nebănuită a Mariei Constantin. Puțini știu ce mare durere ascunde

Publicat:

Care este drama pe care o traiește Maria Constantin? Foarte puțini oameni știu ce ascunde cantareața de muzica populara in sufletul sau. Ce se intampla cu aceasta? Solista a marturisit totul la un post de televiziune. Drama neștiuta a Mariei Constantin Maria Constantin a devenit cunoscuta odata cu scandalul in care era implicat și fostul […] The post Suferința nebanuita a Mariei Constantin. Puțini știu ce mare durere ascunde appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Mormantul misterios aflat printre monumentele funerare ale unor celebri sculptori romani. Drama cumplita pe care o ascunde

06:35, 31.03.2024 - Cimitirul Dumbrava din Buzau, cel mai vechi din municipiu, are in perimetrul sau cateva monumente funerare de o rara frumusețe, lucrate de sculptori celebri. Aici se afla ansamblul funerar „Rugaciune, realizat de Constantin Brancuși.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Șeful Nvidia spune ca le dorește tinerilor „durere și suferința”

11:05, 18.03.2024 - Jen-Hsun „Jensen” Huang, CEO-ul Nvidia, compania momentului in sectorul tech și pe bursa americana, afirma ca le dorește tinerilor „doze ample de durere și suferința” care sa le modezele caracterul, relateaza CNBC.

Ce sacrificiu face Andra pentru a ascunde ‘burtica de graviduța’. Mult timp a fost afectata de asta: „Mi-a fost greu sa accept”

13:35, 12.03.2024 - Andra, soția lui Catalin Maruța, a decis sa slabeasca și a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a da jos kilogramele in plus. Solista de 37 de ani a hotarat sa ia masuri și sa faca o schimbare radicala in viața ei, in ceea ce privește aspectul fizic. In emisiunea Romanii au talent, ea a recunoscut…

Drama care se ascunde in spatele zambetului lui Vero Caliman, cunoscuta ca Fetița Zurli

09:00, 06.03.2024 - Drama care se ascunde in spatele zambetului lui Vero Caliman, cunoscuta ca Fetița Zurli Continue reading Drama care se ascunde in spatele zambetului lui Vero Caliman, cunoscuta ca Fetița Zurli at Tabu.

O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea”

08:05, 28.02.2024 - Muzica populara din vestul țarii a ramas fara inca un alt indragit artist. Mile, așa cum ii spuneau toți apropiații, pe numele real Mihai Leric,... The post O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea” appeared first on Special Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?