Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: A doua fază a procesului autorului atentatelor de la Boston începe la 21 aprilie

Publicat:

A doua faza a procesului atentatelor de la Boston, la finalul careia juriul va stabili daca vinovatul Djohar Țarnaev va fi executat sau condamnat la inchisoare pe viața, va incepe la 21 aprilie, a dispus vineri judecatorul, potrivit AFP.

Foto: (c) LISA HORNAK / REUTERS

Aceasta a doua etapa a procesului început la 4 martie va debuta dupa ediția 2015 a celebrului maraton al orașului, vizat de atentatele cu bomba ale fraților Djohar și Tamerlan Țarnaev la 15 aprilie 2013.

Atentatele, cele mai grave din SUA de la 11 septembrie, s-au soldat cu trei…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Instanța Suprema a decis incetarea procesului penal impotriva Elenei Udrea in dosarul „Hidroelectrica”

19:10, 04.06.2024 - Instanța Suprema a decis incetarea procesului penal impotriva Elenei Udrea in dosarul „Hidroelectrica", in care aceasta este acuzata de trafic de influența și spalare de bani, pentru ca ar fi primit cinci milioane de dolari de la un om de afaceri. Aceeași soluție a fost dispusa și in cazul jurnalistului…

Arestari la o universitate din Boston, pentru insulte antisemite violente. „Ucideti evreii!” s-a strigat in campus

19:45, 27.04.2024 - Sambata dimineata, in campusul unei universitati din Boston, politia a facut aproximativ 100 de arestari si a avecuat tabara unor presupusi manifestanti pro-palestinieni. Imagini de la interventia politistilor au aparut si pe retelele de socializare.

Romania incepe executarea silita impotriva Gabriel Resources pentru costurile procesului Roșia Montana

14:05, 26.04.2024 - Autoritațile romane au inițiat procedura de executare silita impotriva Gabriel Resources, acționarul majoritar al Roșia Montana Gold Corporation, in vederea recuperarii a 10 milioane de dolari, costurile procesului de arbitraj incheiat recent in favoarea

Crima bizara care a imparțit America in doua. Cum a devenit moartea unui polițist din Boston o senzație naționala

22:50, 16.04.2024 - Dupa multe luni de confruntari la tribunal, teorii ale conspirației și acuzații de mușamalizare, procesul legat de uciderea unui polițist din Boston, John O’Keefe, a inceput marți, relateaza CNN.

Donald Trump a adormit in prima zi a procesului sau penal. NYT: „Capul lui continua sa cada, iar gura lui devine moale”

18:10, 16.04.2024 - Cu o campanie prezidențiala de condus, un cvartet de cazuri penale in care trebuie sa se apere și alte cateva responsabilitați, Donald Trump doarme doar patru sau cinci ore pe noapte, dupa propria sa marturisire. Așa ca era inevitabil sa ațipeasca la un moment dat intr-un moment nepotrivit.

Aproape o treime dintre unitatile de invatamant din judetul Covasna nu au paza ori de sisteme de securitate

14:21, 27.03.2024 - Aproape o treime dintre unitatile de invatamant din judetul Covasna nu dispun de paza ori de sisteme tehnice de securitate, releva un raport al Inspectoratului de Politie Judetean  dat publicitatii marti. Potrivit acestuia, 100 din cele 311 unitati de invatamant din judet nu indeplinesc aceste conditii,…

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?