Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stiai ca e mai sanatos sa prepari carnea fara sa o decongelezi? Afla detalii

Publicat:

Un editor Cook’s Illustrated a facut un experiment si a gatit doua bucati de carne in acelasi timp, una congelata si una nu, iar apoi a analizat rezultatele.  El sustine, daca sari peste pasul dezghetarii, nu doar economisesti timp, dar te bucuri si de o carne mai frageda si un gust mai intens.
Bineinteles, procesul de gatire pentru bucata de carne congelata a durat mai mult: 18-20 minute versus 10-15 minute, insa s-a gatit mult mai corect, a fost mai suculenta (sucurile naturale ale carnii au ramas inauntru)
Carnea este foarte rece, ceea ce inseamna ca dureaza mai mult…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piedone, „demolat” in direct de Vanghelie: „A fost angajatul meu. Mințea din 3 in 3 minute” – VIDEO

13:10, 30.04.2024 - Marian Vanghelie a intrat, recent, in cursa pentru Primaria Sectorului 5. Semn ca vrea sa revina in fotoliul de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Scaun pe care se afla, la momentul de fața, Cristian Popescu Piedone. Și la care aspira, la alegerile din vara, fiul actualului edil, Vlad. Candidat independent…

De ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei. Pericolele la care te expui

15:25, 16.04.2024 - Descongelarea puiului este o sarcina care necesita puțina atenție daca vrem sa evitam riscuri pentru sanatate și sa ne bucuram la maximum de proprietațile sale nutriționale fara probleme. Iata de ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei și la ce pericole te poți expune daca…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Știai care sunt beneficiile laptelui de magarița? Unde poate fi gasit in zona Turda-Campia Turzii?

13:30, 27.03.2024 - Laptele de magarița este foarte bogat in nutrienții esențiali pentru organismul uman, fiind asemanat de cercetatori cu laptele matern. Laptele de magarița este cunoscut inca din antichitate pentru beneficiile sale unice pentru sanatate. Parintele medicinei Hipocrate recomanda laptele de magarița pentru…

Cum se pastreaza corect cafeaua. O poți ține la frigider sau nu?

15:55, 24.03.2024 - Cum se pastreaza corect cafeaua. Se știe ca aceasta face parte din rutina de zi cu zi a multor oameni, indiferent daca este savurata dimineața sau la pranz. Pentru majoritatea dintre noi, o ceașca buna de cafea este o placere de nedescris. Cu toate acestea, iubitorii de cafea trebuie sa aiba in vedere…

Ministrul Agriculturii: Carnea de miel va avea „un preț decent”

16:30, 23.03.2024 - Urmeaza perioada carnii de miel. Chiar daca mai este mai bine de o luna pana la Paște, fermierii din Romania se pregatesc deja pentru vanzarile de carne de miel. Ministrul Agriculturii , Florin Barbu, estimeaza ca acest produs alimentar se va vinde in piețe cu un „preț decent”. „Nu pot sa dau un pret…

Darius Olaru, „ROȘU” direct in FCSB - FC Botoșani! Au fost nevoie de 5 minute de analiza VAR

22:10, 25.02.2024 - Darius Olaru a fost eliminat in finalul meciului FCSB - FC Botoșani, la scorul de 3-1, din cauza unei intrari prin alunecare asupra lui Jaly Mouaddib. Liderul Superligii a trait periculos finalul, dar s-a impus cu 3-2. Catalin Buși a avut un meci teribil de greu pe Arena Naționala. „Centralul” a aratat…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?