Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Squash, biliard şi snooker, la West Side

Publicat:

Portia” de sport nu trebuie sa lipseasca din programul de vacanta la malul marii. Daca vrei sa arzi calorii din belsug, esti invitat la o partida de squash, pe terenurile complexului din incinta . Tot aici, puteti juca biliard si snooker. Vara aceasta, gazdele de la isi intampina turistii cu oferte speciale nu numai pentru activitatile sportive, ci si la pizza, bauturi racoritoare si la alte preparate delicioase. 

Citeste articolul mai departe pe cugetliber.ro…  

Sursa articol: cugetliber.ro


Stiri pe aceeasi tema

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan, in optimi dupa o victorie categorica

16:56, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a incheiat rapid conturile contra lui Jackson Page, liderul ierarhiei mondial obținand calificarea in optimile Campionatului Mondial de snooker dupa o victorie categorica, scor 10-1.

„La Crucible, miroase foarte urat” » Declarația unui iranian a detonat Campionatul Mondial de Snooker! Se pregatește o schimbare ISTORICA: „Exista un preț pentru orice, ne place sau nu”

12:55, 25.04.2024 - Foaierul teatrului Crucible, din Sheffield, este casa Campionatului Mondial de snooker din 1977. Aici au caștigat și au bifat cele mai importante recorduri jucatori precum Ray Reardon, Steve Davis sau Stephen Hendry. Dar exista o mare presiune, in ultimul an, ca cel mai important turneu din snooker…

Un thailandez a reușit al 13-lea break maxim al sezonului in calificarile mondialului de snooker

22:55, 15.04.2024 - Thailandezul Noppon Saengkham a reușit luni al doilea break maxim al carierei sale in calificarile pentru Campionatul Mondial de Snooker de la Sheffield. Performanța a fost reușita in meciul caștigat in fața englezului Andy Hicks. Este al 13 break maxim a

CM Snooker 2024: Republica Moldova a avut un jucator in varsta de 15 ani in calificarile pentru Crucible

15:35, 10.04.2024 - Vladislav Gradinari a luat parte la calificarile contand pentru Campionatul Mondial de Snooker de la Crucible, sportivul din Republica Moldova fiind invins de Allan Taylor, locul 84 in ierarhia mondiala.

Adrian Nastase dezvaluie de ce Iohannis nu va caștiga șefia NATO: E lovitura de biliard!

16:10, 28.03.2024 - Fostul premier Adrian Nastase crede ca intrarea lui Klaus Iohannis in cursa pentru șefia NATO e un fel de cacealma și ca actualul președinte al Romaniei nu are nicio șansa sa caștige. Nastase descrie manevra ca pe o lovitura de biliard și spune ca, in final, Iohannis se va mulțumi cu un post mai puțin…

„Lovitura de biliard” a lui Iohannis, vazuta de Adrian Nastase

23:05, 17.03.2024 - Intr-o postare de pe contul sau de Facebook, Adrian Nastase comenteaza despre candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO și despre scopul acestei mișcari. Deși retras, mai de voie, mai de nevoie, din viața publica, fostul premier Adrian Nastase obișnuiește adesea sa iși expuna parerile despre anumite…

VIDEO Snooker: Surpriza in sferturile German Masters - Campionul en-titre, surclasat de locul 50 mondial

09:30, 03.02.2024 - Sam Craigie a furnizat surpriza sferturilor la German Masters, ocupantul locului 50 in clasamentul mondial invingandu-l cu 5-1 pe Ali Carter, caștigatorul ediției din 2023 a acestui turneu de snooker.

VIDEO Snooker: Mark Allen, gest de neințeles la German Masters - A luat o bila și a aruncat-o

13:26, 31.01.2024 - Mark Allen a furnizat un moment rar intalnit in snooker in timpul partidei cu Manasawin Phetmalaikul (locul 122 mondial) de la German Masters. Nord-irlandezul s-a enervat dupa ce a ratat o lovitura ușoara la bila neagra și a cedat frame-ul, deși pe masa se aflau suficiente puncte pentru a reveni.


Ce parere ai despre aceasta stire?