Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOCANT! Li s-a spus că fetiţa lor suferă de pojar, însa S-AU ÎNGROZIT când au aflat ce are sub piele

Publicat:

Pojarul este considerata una din bolile copilariei si asa au crezut si parintii lui cand medicii le-au spus ca fiica lor are aceasta boala.

Insa parintii ei nu au stiut ce impact avea sa aiba aceasta boala asupra micutei lor in varsta de trei ani pe atunci. Si nu a fost vorba de pojar, ci de un diagnostic pus gresit incat micuta era pe punctul de a-si pierde viata. In timp ce corpul micutei se zbatea sa faca fata bolii, sistemul ei imunitar a cazut prada altor infectii.

Micuta a contactat o bacterie care ii manca carnea de vie. Medicii au operat-o de urgenta si fetita

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Filmul evenimentelor in cazul micuței Danka, fetița din Serbia care a fost ucisa. Cum au reacționat parinții cand au aflat vestea crunta

14:15, 04.04.2024 - Povestea micuței Danka, o fetița in varsta de doar 2 ani din Serbia, a avut un final dureros și șocant. Dupa zile de cautari disperate și speranțe, autoritațile au confirmat cel mai sumbru scenariu posibil și anume micuța a fost ucisa.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Mircea Geoana dezvaluie boala de care sufera: In Romania m-au diagnosticat greșit de 2 ori/ VIDEO

18:36, 12.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a fost vazut in spațiul public vizibil suferind, palid și fara par in cap, ceea ce a nascut nenumarate comentarii și s-a avansat ipoteza ca ar avea o forma de cancer. Mircea Geoana a recunoscut ca a avut mari probleme de sanatate și a lasat de ințeles…

Drama in Marea Britanie, unde o fetița de 3 ani a ajuns in stare GRAVA la spital dupa ce a baut suc intr-un parc de distracții

10:25, 29.02.2024 - O fetița de trei ani din Marea Britanie a baut slushy, o bautura facuta din gheața, și an ajuns in stare grava la spital. Copila se afla cu familia ei intr-un parc de distracții. Micuța de doar trei ani s-a prabușit in parcul de distracții in fața familiei și an oamenilor din jur. Ea a ajuns la spital…


Ce parere ai despre aceasta stire?