Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siguranta cibernetica a companiilor: care sunt principalele greseli pe care le fac si ce sector este cel mai vizat de atacuri

Publicat:

Securitatea cibernetica trebuie sa ocupe o pozitie prioritara pe agenda oricarui manager de companie, indiferent de sectorul in care activeaza, avand in vedere expunerea din ce in ce mai mare la amenintarile ce isi au originea in spatiul virtual....

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

O echipa internaționala de cercetatori a alcatuit primul „Index Mondial al Criminalitații Cibernetice”. Pe ce loc este Romania

15:55, 11.04.2024 - Dupa trei ani de cercetari intense, o echipa internaționala de cercetatori, coordonata de Universitatea din Oxford, a alcatuit primul „Index Mondial al Criminalitații Cibernetice”, care identifica principalele puncte fierbinți de criminalitate cibernetica din lume.Indexul, publicat in jurnalul academic…

Polițiștii dambovițeni au fost prezenți pe principalele drumuri din județ, pentru creșterea gradului de siguranța

06:51, 02.04.2024 - Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dambovița au organizat o acțiune pentru descurajarea și sancționarea conducatorilor auto care se urca la volan, deși au consumat alcool ori substanțe interzise. In cadrul controalelor efectuate pe drumurile publice din județ, polițiștii…

Principalele greșeli pe care trebuie sa le evitați atunci cand economisiți bani

19:15, 21.03.2024 - Economisirea pentru viitor sau pentru o zi ploioasa este o mișcare ințeleapta pe care ar trebui sa o intreprindeți intotdeauna cand este posibil. Cu toate acestea, ar trebui sa va feriți de cateva greșeli care ar putea sa va impiedice planul de economisire. Consilierii noștri de finanțe personale de…

Securitatea cibernetica salveaza organizatia, darama oamenii

12:35, 25.02.2024 - Volum mare de munca și raspundere. Responsabilii cu securitatea cibernetica sunt predispuși stresului. Nivelul crescut al amenintarilor cibernetice ii face sa se afle intr-o stare de alerta continua.   Aproape doua treimi (65%) dintre  angajații unei companii (CISO – Chief Information Security Officer)…

Directiva NIS2: Implicațiile și entitațile vizate de cea mai recenta legislație de securitate cibernetica din UE

12:10, 21.02.2024 - ESET saluta adoptarea celei de-a doua Directive privind securitatea rețelelor și a informațiilor (NIS2) de catre legiuitorii UE, care urmarește consolidarea rezilienței cibernetice in intreaga Uniune. Noua legislație raspunde creșterii dependenței sectoarelor critice de digitalizare și a expunerii acestora…

Securitatea cibernetica a Moldovei ramine o vulnerabilitate semnificativa

20:25, 14.02.2024 - Poziționarea țarii in vecinatatea razboiului din Ucraina a impus evaluarea capacitații sale cibernetice și asigurarea protejarii cetațenilor prin dezvoltarea acestui sector. Lipsa specialiștilor in domeniul securitații cibernetice este o problema nu doar pentru Moldova, dar pentru intreaga regiune și…

Autoritatea din Comunicatii a primit in 2023 peste 3.800 de reclamatii vizand servicii de comunicatii electronice si de servicii postale. 70% au vizat serviciile de comunicatii electronice. Vodafone, furnizorul cel mai frecvent reclamat

18:56, 31.01.2024 - ”In cursul anului 2023, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a primit si solutionat 3.835 de reclamatii din partea utilizatorilor serviciilor de comunicatii electronice si serviciilor postale in Romania, din care 70% au vizat sectorul comunicatiilor electronice,…

Munca in condiții de caldura și masuri de prevenție a riscurilor asociate

16:10, 31.01.2024 - In societatea moderna plaja locurilor de munca a devenit foarte variata, cu activitați de permanența desfașurate atat la interior, cat și la exterior. Schimbarile climatice pe care le putem observa cu ușurința au dus la creșterea riscurilor asociate cu principalele condiții meteorologice: arșița, ger,…


Ce parere ai despre aceasta stire?