Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a pus capăt zilelor chiar de Paștele Blaijinilor. Un bărbat din Hîncești, găsit strangulat în podul casei

Publicat:

Un barbat de 41 de ani din raionul Hincești și-a pus capat zilelor chiar de Paștele Blajinilor. Totul s-a intamplat in seara de 9 mai, un barbat a sunat la 112 și a anunțat ca in podul casei a fost depistat cadavrul prin strangulare a unui consatean. Informația a fost confirmata de catre ofițera de presa al IP Hincești, .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Și-a maltratat copiii vitregi, iar pe unul l-a aruncat de pe pragul casei: Ce sentința a primit un barbat din Falești

16:00, 14.05.2024 - Un barbat de 44 de ani din Falești, acuzat de violența in familie a fost condamnat la 1 an de inchisoare. Potivit informațiilor, individul și-a maltratat fiii vitregi in varsta de 4 și 5 anișori, o perioada nedeterminata de timp.

(video) Șoferi de tractor contra 1200 de euro: Un barbat din Hincești, reținut de CNA intr-o gara din capitala

16:00, 08.05.2024 - Ofițerii CNA au reținut, cu puțin timp in urma, un barbat din Hincești, banuit de trafic de influența, anunța Centrul Național Anticorupție. Potrivit informațiilor, operațiunea a avut loc pe teritoriul Garii de Sud din capitala, iar persoana urmeaza a fi plasata in izolator pentru 72 de ore.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj in zona Casei de Cultura. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta (VIDEO)

16:20, 13.04.2024 - Tragedie la Constanta Mai multe echipaje de politie si cadre medicale s au deplasat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.30, la Casa de Cultura, acolo unde un barbat a murit.La fata locului a fost identificat un barbat care ar fi cazut de la etajul sase a unui bloc din aceasta zona.IPJ Constanta…

Deces suspect in parcul Casei de Cultura: Un barbat a fost gasit mort de polițiști

07:35, 12.04.2024 - Un barbat a fost gasit mort, joi seara, intr-un parc din municipiul Constanta, iar politistii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele decesului.Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au anuntat ca, joi, la ora 23.

Barbat arestat dupa ce si-a strangulat mama imobilizata la pat

19:20, 05.04.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce și-a strangulat mama, in varsta de 88 de ani. El a sunat la 112 anuntand ca mama sa a murit. Crima a avut loc in urma cu doua saptamani, insa anchetatorii l-au pus sub acuzare pe barbat abia dupa ce necropsia a aratat ca moartea femeii a fost una violenta.…

Un barbat din Harghita a gasit un proiectil și doua cartușe in curtea casei

01:21, 28.03.2024 - Un barbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat ca a gasit in curte in urma unor sapaturi, elemente de muniție ramasa neexplodata, potrivit stiripesurse.ro. Echipajul pirotehnic a gasit un proiectil exploziv și doua cartușe provenite, cel mai probabil, din Al Doilea Razboi…

Un barbat, gasit strangulat in curtea casei, la Singera: Poliția a inițiat o ancheta

16:06, 20.03.2024 - Un barbat de 64 de ani din Singera a fost gasit strangulat in curtea casei in care locuia. Cazul a avut loc pe data de 19 martie. Potrivit informațiilor oferite de medicii legiști in urma examinarii cadavrului, semne de moarte violenta nu au fost depistate.

Un barbat din Adancata s-a razbunat crunt pe fosta concubina. A calcat-o in picioare și a ștrangulat-o cu un cablu

20:40, 01.03.2024 - Un barbat din Adancata s-a razbunat crunt pe fosta concubina pentru ca l-a dat pe mana Poliției care a emis un ordin de protecție care ii impunea ca 6 luni de zile sa nu se apropie de ea. Individul a incalcat ordinul in doua randuri in 25 și 27 februarie. ”La data de 27.02.2024, a […] The post Un barbat…


Ce parere ai despre aceasta stire?