Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfârșit tragic pentru un român în vacanța de Crăciun! Furat de un val în Norvegia

Publicat:

a fost dat disparut de prietenii sai in ajunul Craciunului, cand a fost luat de un val si tras in larg chiar de sub privirile lor.

Cei patru tineri, toti romani, erau in vacanta in Norvegia, cand Alex s-a apropiat prea mult de un mal, pentru a fotografia un far din localitatea Lindesnes.

Chiar atunci, tanarul a fost acoperit de un val puternic si aruncat in apele agitate ale marii, iar prietenii care erau cu el au declarat ca l-au vazut apoi in larg, plutind in stare inconstienta.

Desi l-au cautat zile in sir, autoritatile nu au reusit inca sa-i recupereze…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost identificata femeia moarta in explozia din Craiova. Luminița Adriana a avut parte de un sfarșit tragic / FOTO

13:30, 18.04.2024 - Informații noi despre explozia din Craiova. A fost dezvaluita identitatea femeii care a murit noaptea trecuta. Alte trei persoane au fost ranite grav și au avut nevoie de ajutor medical. Mama femeii a fost dusa de urgența la spital. Luminița Adriana, insa, a avut parte de un sfarșit tragic.

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Sfarșit tragic pentru o tanara de 19 ani. A murit dupa ce mașina in care era a fost lovita de TIR

21:15, 06.03.2024 - n eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o caruța. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o ambulanța SMURD și patru SAJ.In autoturism se aflau patru…

Prietenii lui Putin il amenința pe Macron și spun ca daca trimite trupe franceze in Ucraina, vor sfarși ca armata lui Napoleon

20:35, 28.02.2024 - Aliatii presedintelui rus Vladimir Putin l-au avertizat, miercuri, pe presedintele francez Emmanuel Macron ca orice trupe pe care le-ar trimite in Ucraina ar avea acelasi sfarsit ca Marea Armata a lui Napoleon Bonaparte, a carui invazie in Rusia in 1812 s-a sfarsit cu moarte si infrangere, relateaza…

O asistenta medicala a furat din spital bani, carduri bancare și vouchere de vacanța. Pagubiții sunt angajați și pacienți

12:10, 28.02.2024 - O asistenta medicala de la un spital din Galați a fost reținuta, fiind acuzata de tranzacții bancare frauduloase și accesarea de sisteme informatice fara drept. Ea a sustras de la colegi de munca, dar și de la pacienți, diferite sume de bani, carduri bancare și tichete tip voucher de vacanța.

Asistenta medicala, reținuta dupa ce a furat de la colegi și pacienți bani, carduri si vouchere de vacanta

12:00, 28.02.2024 - O asistenta medicala de la un spital din Galati a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind acuzata ca in ultimii ani a furat bani, bunuri si vouchere de vacanta din dulapurile colegilor. ”La data de 27 februarie 2024, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Compartimentul Combaterea…

Sfarșit tragic pentru un baiat de 16 ani! Adolescentul a murit in timp ce juca fotbal, in Timiș

14:35, 26.02.2024 - Un baiat de 16 ani a avut parte de un sfarșit tragic! Adolescentul s-a stins din viața in timp ce se juca fotbal, in localitatea Biled din județul Timiș. Copilul nu a mai putut fi salvat, dupa ce și-a pierdut cunoștința.

Sfarșit tragic pentru un barbat in varsta de 45 de ani. A fost lovit mortal de un tren, in Pitești

19:00, 05.02.2024 - Un barbat in varsta de 45 de ani a auvt un sfarșit tragic. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Argeș, acesta a fost lovit mortal de un tren in zona barierei CNCD din Pitești.


Ce parere ai despre aceasta stire?