Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şerban Coponţ de la Animal X va avea un băieţel

Publicat:

Hiena de la Animal X isi ascunde coltii caci s-a terminat cu prostioarele copilariei sale-a venit vremea sa devina tatic!

Iubita acestuia, Roxana, cu care are o relatie de peste sapte ani, este insarcinata in luna a patra si va aduce pe lume un baietel in luna noiembrie. Serban este in culmea fericirii si este sigur ca progenitura sa va fi un ecologist convins, asemeni membrului trupei Animal X. Serban este si presedintele Organizatiei eco .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Iubita lui Pescobar a nascut un baiețel! Patronul de la Taverna Racilor este in al noualea cer: ‘Felicitari, mami’

17:05, 13.03.2024 - Pescobar, renumitul om de afaceri, a devenit tata pentru a doua oara. Marele anunț a fost facut chiar de el pe rețelele de socializare. Cine este mama celui mic, aflați in randurile urmatoare. Pescobar, in culmea fericirii dupa ce a devenit tata pentru a doua oara Paul Nicolau, pe numele sau real, cunoscut…

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Iți mai amintești de Vierme de la Animal X? Cum arata și cu ce se ocupa Laurențiu Penca, la 40 de ani

17:20, 07.02.2024 - Șerban Copoț (Hiena), Alexandru Sebastian Salaman (Șoparla) și Laurențiu Penca (Vierme) faceau furori in urma cu mai bine de 20 de ani, cu trupa Animal X. Iata cum mai arata Laurențiu Penca acum!

Aron, fostul concurent de la Mireasa, și iubita lui, au facut publica prima imagine cu ecografia bebelușului lor. Cei doi vor avea un baiețel / FOTO

11:46, 03.02.2024 - Fericire mare in familia lui Aron, fostul concurent de la Mireasa! De curand, tanarul și iubita lui au impartașit cu fanii de pe rețelele de socializare prima ecografie bebelușul pe care il așteapta cu nerabdare.


Ce parere ai despre aceasta stire?