Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubita lui Mile Povan, distrusă de durere la aproape trei săptămâni de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana suferă cumplit / FOTO

Publicat:

Maine se implinesc trei saptamani de cand a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Ce a aparut in fața porții casei lui Marius Țepeliga dupa ce a murit. Familia lautarului sufera cumplit / FOTO

18:40, 14.03.2024 - Au trecut cateva zile de cand Marius Țepeliga a murit, dupa ce s-a luptat o buna perioada cu cancerul. Familia sufera cumplit, dupa moartea lautarului, iar cei care au vrut sa ii aduca un ultim omagiu au putut sa o faca la inceputul acestei saptamani.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.


Ce parere ai despre aceasta stire?