Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei săptămâni de când artistul a murit. Roxana nu își găsește liniștea / FOTO

Publicat:

Au trecut trei saptamani de cand a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Spitalul morții. O gravida a murit in chinuri, la mai puțin de o zi de la internare

13:41, 02.04.2024 - O gravida a murit la Spitalul Județean Bacau, dupa ce fusese internata cu dureri puternice. Femeia era insarcinata in patru luni și s-a stins la nici 24 de ore de la internare. Familia acuza echipa de medici, menționand ca nu i-au acordat ingrijirile medicale necesare. Citește și: Argeș. Atenție la…

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj emoționat dupa moartea ei. Familia ei nu iși mai gasește liniștea / VIDEO

10:35, 02.04.2024 - Moartea Andreei Morega a lasat in urma milta durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. In urma cu o saptamana, studenta ucisa de Mirel Dragomir in Timișoara a fost condusa pe ultimul drum, dar lipsa ei se simte in interiorul familiei. Verișoara Andreei Morega a transmis un mesaj emoționant.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Oana Ciocan, iubita lui Jador, eliminata de la Survivor All Stars dupa doar doua saptamani. Reacția concurentei

10:46, 15.03.2024 - Oana Ciocan, iubita lui Jador, a fost eliminata de la Survivor All Stars aseara, 14 martie, in urma duelului cu Lola. Intrarea Oanei Ciocan in competiția Survivor All Stars a fost de scurt durata, dar cu multe peripeții.In ediția de joi, 14 martie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, Oana Ciocan a…

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!


Ce parere ai despre aceasta stire?