Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semantica terorii: de acum, orice formulă de răzbunare este posibilă. Este oare și admisibilă?

Publicat:

In momentul in care șeful unui stat iese sa acuze public un alt stat de a fi nu numai „sponsor al terorismului”, ci de a fi fost direct organizator al unui atac terorist impotriva unei infrastructuri critice, atunci se trece in faza din care sunt autorizate toate tipurile de atacuri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„A folosit un truc murdar. E un imbecil” » Cel mai dur atac la adresa lui Fernando Alonso, dupa accidentul lui George Russell

10:55, 28.03.2024 - Giedo Van der Garde (38 de ani), fost pilot Caterham, l-a facut praf pe Fernando Alonso (Aston Martin) pentru accidentul pe care i l-a cauzat lui George Russell in ultimul tur al cursei Marelui Premiu de Formula 1 de la Melbourne (Australia). Fernando Alonso a terminat pe locul 6 in MP al Australiei,…

Formula 1 - Lewis Hamilton, startul dezastruos de sezon și posibila salvare numita Ferrari

14:01, 25.03.2024 - Lewis Hamilton a rezistat doar 17 tururi pe circuitul Albert Park, abandonul din Australia lasandu-i multiplului campion mondial un gust amar. Britanicul nu are dubii și spune raspicat: „acesta este cel mai slab start de sezon din cariera”.

PNL vrea liste comune cu PSD in Bacau. Ciuca: „Vom gasi o formula potrivita”

09:45, 22.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, ca varianta listelor comune PNL-PSD pentru alegerile locale din municipiile Timisoara, Brasov si Bacau este in analiza si o decizie va fi luata doar pe baza argumentelor electorale si nu „pe intuitia cuiva anume”, transmite Agerpres. „In acest moment,…

Medvedev a publicat „formula de pace” a Rusiei: cele șapte condiții trasate de fostul lider de la Kremlin

16:26, 14.03.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, cere capitularea Ucrainei in schimbul incetarii razboiului și includerea acestei țari in Rusia.

Formula 1: Lovitura pentru Ferrari - Pilotul care va rata MP al Arabiei Saudite

14:50, 08.03.2024 - Carlos Sainz a incheiat cu febra antrenamentele de joi de la Jeddah, iar pilotul celor de la Ferrari va fi supus unei intervenții chirurgicale și nu va concura in Marele Premiu al Arabiei Saudite.

„Nu a fost distractiv!” Toto Wolff, reacție tranșanta dupa ce Red Bull a dominat MP al Bahrainului

12:00, 04.03.2024 - Toto Wolff a oferit o reacție tranșanta, dupa ce Red Bull a dominat Marele Premiu al Bahrainului. Șeful Mercedes a dezvaluit cu ce probleme s-au confruntat piloții echipei germane, in timpul primei curse a sezonului de Formula 1, cursa care a fost caștigata de Max Verstappen. Formula 1, Formula 2 și…

Formula 1: Red Bull și decizia luata in cazul directorului acuzat de comportament inadecvat

20:05, 28.02.2024 - Directorul general al celor de la Red Bull, Christian Horner, va ramane in funcție, dupa ce ancheta interna l-a declarat nevinovat de „comportamentul inadecvat” de care fusese acuzat de catre o angajata.

Antena va transmite exclusiv Formula 1 in Romania in urmatorii 3 ani

14:15, 23.02.2024 - Antena este casa Formulei 1 in Romania pentru urmatorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de posturile Antena1, Antena Stars si platforma AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?