Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Selecţionerul Spaniei respectă decizia lui Luis Rubiales de a demisiona

Publicat:

Selectionerul echipei de fotbal a Spaniei, Luis de la Fuente, a declarat luni ca respecta decizia lui de a demisiona din postul de presedinte al federatiei spaniole, in urma scandalului provocat de sarutarea pe gura a jucatoarei in timpul ceremoniei de premiere a campioanei mondiale, transmite AFP, potrivit Agerpres.

''Am cel mai mare respect pentru decizia lui '', a declarat De la Fuente intr-o conferinta de presa inaintea meciului cu Cipru din preliminariile EURO 2024.

, in varsta de 46 de ani, divortat si tata a trei fete, aflat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luis Rubiales va comparea in fata instantei dupa respingerea apelului sau

11:15, 23.04.2024 - Luis Rubiales, fostul presedinte al Federatiei spaniole de fotbal (RFEF), va comparea in fata instantei in "dosarul sarutului fortat" in care a fost implicata campioana mondiala Jenni Hermoso, dupa respingerea apelului sau, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Saracia este o problema mai importanta pentru alegatorii din UE decat migrația – Eurobarometru

13:40, 17.04.2024 - Migrația nu este o preocupare principala pentru cetațenii europeni in perspectiva alegerilor din luna iunie, deși subiectul este abordat frecvent in presa internaționala și in campaniile politice ale partidelor de dreapta, arata datele unui sondaj comandat de Parlamentul European, relateaza The Guardian.Sondajul…

Șeful de federație care a sarutat o fotbalista, arestat pe aeroportul din Madrid - Este acuzat de corupție

16:20, 03.04.2024 - Luis Rubiales, care a demisionat din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa ce a sarutat-o pe fotbalista Jenni Hermoso, este anchetat pentru presupuse fapte de corupție și a fost arestat de politia spaniola, miercuri dimineața, imediat ce a aterizat la Madrid.

Rectorul SNSPA susține ca AUR nu are resurse pentru locale: Respecta manualul de propaganda și manipulare de tip KGB

17:46, 28.03.2024 - Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, susține ca partidul AUR, condus de George Simion „respecta cuvant cu cuvant manualul de propaganda și manipulare de tip KGB”. Pricopie susține ca boicotul cu care amenința Simion ar fi de fapt o soluție de a evita „rușinea”.


Ce parere ai despre aceasta stire?