Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luis Rubiales va compărea în faţa instanţei după respingerea apelului său

Publicat:
Luis Rubiales va compărea în faţa instanţei după respingerea apelului său

, fostul presedinte al Federatiei spaniole de fotbal (RFEF), va comparea in fata instantei in "dosarul sarutului fortat" in care a fost implicata campioana mondiala , dupa respingerea apelului sau, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Pedro Rocha si-a prezentat candidatura formala la presedintia Federatiei spaniole de fotbal

15:10, 11.04.2024 - Pedro Rocha, care a asigurat interimatul la conducerea Federatiei spaniole de fotbal (RFEF), dupa demisia fostului presedinte Luis Rubiales, si-a confirmat candidatura sa formala la alegerile pentru presedintia RFEF din 6 mai, scrie EFE, potrivit AgerpresRocha, fostul presedintele al

Șeful de federație care a sarutat o fotbalista, arestat pe aeroportul din Madrid - Este acuzat de corupție

16:20, 03.04.2024 - Luis Rubiales, care a demisionat din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa ce a sarutat-o pe fotbalista Jenni Hermoso, este anchetat pentru presupuse fapte de corupție și a fost arestat de politia spaniola, miercuri dimineața, imediat ce a aterizat la Madrid.

Cutremur in Spania! Agenții Garzii Civile, raid la sediul federației » Percheziție, 7 arestari, documente confiscate. Corupție și spalare de bani!

17:25, 20.03.2024 - Federația spaniola e in mijlocul unui alt scandal major. Agenții Garzii Civile au invadat miercuri sediul RFEF intr-o ancheta care vizeaza contractul incheiat de forul de la Madrid cu Arabia Saudita pentru ca Supercupa Spaniei sa se joace an de an la Riad și Jeddah. # Șapte persoane au fost reținute.…


Ce parere ai despre aceasta stire?