Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful diplomației americane, vizită de urgență în Egipt, Israel şi Cisiordania, în urma violenţelor în regiune

Publicat:

se va deplasa in Egipt duminica, apoi in Israel si in Cisiordania, pe fondul escaladarii violentelor in regiune dupa un raid israelian ce s-a soldat cu noua morti la Jenin, a anuntat joi Departamentul de Stat american.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandru Rafila anunța ca mai multi copii palestineni raniti in Gaza vor fi tratati in Romania

12:50, 17.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iasi, ca se fac pregatiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi tratati in spitale din Romania, dupa ce au fost raniti in atacurile Israelului din Fasia Gaza, transmite Agerpres.Potrivit ministrului, acesti copii vor fi…

Departamentul de Stat al SUA a aprobat vinzarea urgenta a trei HIMARS catre Ucraina

01:20, 12.05.2024 - Departamentul de Stat al SUA a aprobat vinzarea de urgența a trei unitați HIMARS catre Ucraina. Potrivit Associated Press, afacerea va avea o valoare de aproximativ 30 de milioane de dolari. Menționam ca, anterior, Ucraina a cerut sa achiziționeze trei sisteme de rachete, care vor fi finanțate de guvernul…

Antony Blinken merge in Arabia Saudita pentru discuții privind incheierea unui armistițiu in Gaza

23:30, 27.04.2024 - Seful diplomatiei americane Antony Blinken se va afla in Arabia Saudita luni si marti, in special pentru a "discuta eforturile in desfasurare care vizeaza incheierea unui armistitiu in Gaza care sa permita eliberarea ostaticilor", a anuntat sambata Departamentul de Stat, relateaza AFP.

Intrevedere intre seful diplomatiei americane si omologul sau chinez

09:50, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe, Wang Yi, la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia, informeaza Reuters…

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Blinken se intalnește saptamana viitoare cu Macron pentru a discuta despre sprijinul acordat Ucrainei

23:20, 27.03.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va merge saptamana viitoare in Franta unde se va intalni cu presedintele Emmanuel Macron pentru a discuta in special despre sprijinul acordat Ucrainei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat de la Washington, scrie AFP.

Blinken va fi primit de Macron saptamana viitoare la Paris

23:05, 27.03.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va merge saptamana viitoare in Franta unde se va intalni cu presedintele Emmanuel Macron pentru a discuta in special despre sprijinul acordat Ucrainei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat de la Washington, scrie AFP. Vizita are loc in plina intensificare…


Ce parere ai despre aceasta stire?