Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul unei vieți sănătoase: câți pași trebuie să facem zilnic!

Publicat:

În timp ce fenomenul '10.000 de pași pe zi' a luat amploare și aceasta limita a devenit una foarte populara, oamenii de știința sugereaza ca și o limita mai mica, dar efectuata la intensitate moderata sau mai mare, are beneficii pentru sanatate.

"Orice activitate fizica este mai buna decât deloc, iar puțin mai mult este mai bine decât mai puțin", susține ., profesor asistent de chineziologie la College of and din cadrul (OSU) și coautor al unui studiu publicat în jurnalul 'Medicine & Science in Sports

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal – Liga a III-a. Bucovina Radauți a ramas neinvinsa in play-off-ul seriei I

16:56, 21.04.2024 - In cadrul etapei a IV-a a play-off-ului seriei I a Ligii a III-a de fotbal, la finele saptamanii trecute, Bucovina Radauți a evoluat pe terenul celor de la FC Bacau. La capatul unui meci aprig disputat, cu puține ocazii mari de gol, scorul a fost egal, 0-0. In cel de-al doilea meci al rundei, Știința…

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…

Oamenii de stiinta se pregatesc pentru eclipsa de soare. Ce spera acestia sa invete?

15:20, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite.Eclipsele totale sunt rare si reprezinta o oportunitate stiintifica…

Cel mai sanatos pește pe care ar trebui sa-l manance toata lumea

11:40, 27.03.2024 - Oamenii de știința remarca faptul ca cei mai sanatoși pești vor fi speciile de salmonide care traiesc in salbaticie, nu peștii de crescatorie. Oamenii de știința recomanda sa nu cumparați pește roșu crescut in corpuri de apa artificiale. deoarece ii lipsesc nutrienții și vitaminele care se gasesc in…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Optimizarea antrenamentelor: ce au elaborat oamenii de știința din Franța și Marea Britanie

23:20, 09.03.2024 - Oamenii de știința din Franța și Marea Britanie au dezvoltat un model matematic pentru a optimiza antrenamentele și a imbunatați rezultatele. La crearea modelului, experții au luat in considerare variabilitatea controlului motor și influența creierului asupra procesului de executare a mișcarilor. {{504568}}Datorita…

Incepe a treia ediție Games of Science, competiția de comunicare in știința. Studenții și tinerii cercetatori din București se pot inscrie pana in 27 februarie

16:30, 20.02.2024 - Asociația SciPublic Forum și Social Innovation Solution, impreuna cu universitați din șapte orașe din Romania organizeaza, in perioada februarie - aprilie, Games of Science, competiție care promoveaza știința pe ințelesul tuturor, aflata la a treia ediție. Prima sesiune locala de training și concurs…


Ce parere ai despre aceasta stire?