Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul cafelei la ibric. Ce ingredient trebuie pus, de fapt, schimbă tot gustul

Publicat:

Secretul cafelei la ibric. Ce ingredient trebuie pus, de fapt, schimba tot gustul. Cafeaua reprezinta pentru mulți un ritual de trezire in fiecare dimineața, dar și de socializare. Daca preferi cafeaua la ibric, trebuie sa știi ca exista un ingredient care se adauga, pentru a da o aroma cu totul speciala. Secretul cafelei la ibric […] The post Secretul cafelei la ibric. Ce ingredient trebuie pus, de fapt, schimba tot gustul appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Nu mai pune zahar sau miere in cafea! Ingredientul fara calorii care ii taie din gustul amar

23:45, 25.03.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi, fara de care mulți nici macar nu iși incep ziua. Puțini sunt cei ce o beau neindulcita, in timp ce alții o consuma cu zahar sau miere. Specialiștii au dezvaluit care este ingredientul ce ii taie gustul amar și nu are nici calorii. Cu ce sa indulcim…

Cafeaua facuta la ibric ascunde multe pericole! Care sunt riscurile la care te expui și cate cafele ar trebui sa bei intr-o zi

17:40, 27.02.2024 - Gustul delicios și starea de energie pe care o da cafeaua sunt doar doua dintre marile motive pentru care romanii iubesc aceasta bautura. Cu toate acestea, specialiștii recomanda ca oamenii sa fie vigilenți la modul in care aceasta este preparata pentru a evita astfel probelemele de sanatate care pot…

De ce NU este sanatoasa cafeaua la ibric. Pericolele ascunse, dezvaluite de un medic roman celebru

09:51, 27.02.2024 - Pericolele ascunse ale cafelei la ibricDesigur, mulți romani iși incep ziua cu tradiționala cafea la ibric. Cu toate acestea, medicul Marius Sava a avertizat asupra pericolelor asociate cu aceasta metoda de preparare. Deși cafeaua este recunoscuta pentru proprietațile sale antioxidante, specialistul…

Cata apa se pune la o lingurita de cafea macinata, de fapt. Asa se face corect cafeaua la ibric, iese perfecta

20:10, 26.02.2024 - Cand vine vorba de aceasta licoare a fiecarei dimineți din viața noastra, nu exista o rețeta secreta de cafea. Doar puțina cafea macinata, puțina apa și sunteți gata sa o preparați. Dar, cu toate astea, exista o intrebare. Și anume „cata apa se pune la o lingurita de cafea macinata, de fapt?”

Secretul mucenicilor moldovenești. Gustul va fi savuros, ce ingrediente folosesc gospodinele din Moldova

19:41, 19.02.2024 - Mucenicii preparați dupa rețeta moldoveneasca sunt pur și simplu savuroși. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa pregatești desertul pentru sarbatoarea Sfinților 40 de Mucenici. Care sunt ingredientele folosite de gospodinele din nordul țarii și care este modul de preparare. In fiecare an, pe…

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.


Ce parere ai despre aceasta stire?