Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cafeaua făcută la ibric ascunde multe pericole! Care sunt riscurile la care te expui și câte cafele ar trebui să bei într-o zi

Publicat:

Gustul delicios și starea de energie pe care o da cafeaua sunt doar doua dintre marile motive pentru care romanii iubesc aceasta bautura. Cu toate acestea, specialiștii recomanda ca oamenii sa fie vigilenți la modul in care aceasta este preparata pentru a evita astfel probelemele de sanatate care pot aparea.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Greșeala facuta de UE in timpul extinderii din 2004-2007. Riscurile și provocarile cu care se confrunta

14:15, 20.04.2024 - A se „extinde" sau a se „consolida". Aceasta a fost una dintre marile dileme din intreaga istorie a Uniunii Europene (UE) și un veșnic obstacol in procesul nesfarșit de integrare europeana.

Nu mai pune zahar sau miere in cafea! Ingredientul fara calorii care ii taie din gustul amar

23:45, 25.03.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi, fara de care mulți nici macar nu iși incep ziua. Puțini sunt cei ce o beau neindulcita, in timp ce alții o consuma cu zahar sau miere. Specialiștii au dezvaluit care este ingredientul ce ii taie gustul amar și nu are nici calorii. Cu ce sa indulcim…

Saritul peste mese nu e un obicei bun. Riscurile la care te expui

22:50, 17.03.2024 - Daca sari peste mese pentru a slabi sau pur și simplu ești prea ocupata ca sa iei masa, ar trebui sa știi ca exista unele consecințe asupra sanatații. Daca ignori semnalele de foame pe care ți le transmite organismul, te privezi de nutrienții care il alimenteaza. In plus, daca speri sa slabești in…

Europa ar trebui sa se pregateasca de razboi: Propunerea facuta de Airbus

18:16, 12.03.2024 - Airbus propune unificarea proiectelor avioanelor de generația a 6-a Tempest și FCAS și renunțarea la rivalitați pentru a pregati Europa pentru un razboi cu Rusia, noteaza defenseromania.ro. Guillaume Faury, CEO al Airbus, a declarat intr-un interviu pentru ziarul britanic The Guardian: "Europa nu…

Pericolele din cafeaua la ibric. La ce trebuie sa fii atent

18:41, 28.02.2024 - Cafeaua la ibric are o aroma și un gust diferite, ceea ce o face preferata de mulți romani. Insa specialiștii astrag atenția asupra unor posibile probleme de sanatate care decurg din modul de preparare.

Cata apa se pune la o lingurita de cafea macinata, de fapt. Asa se face corect cafeaua la ibric, iese perfecta

20:10, 26.02.2024 - Cand vine vorba de aceasta licoare a fiecarei dimineți din viața noastra, nu exista o rețeta secreta de cafea. Doar puțina cafea macinata, puțina apa și sunteți gata sa o preparați. Dar, cu toate astea, exista o intrebare. Și anume „cata apa se pune la o lingurita de cafea macinata, de fapt?”

De ce nu este recomandat sa mananci inainte sa te culci. La ce pericole te expui

19:20, 13.02.2024 - Momentul in care iei ultima masa a zilei este foarte important pentru sanatatea ta. Din acest motiv, trebuie sa știi de ce nu este bine și nu trebuie sa mananci niciodata inainte sa te culci. Te expui unor pericole mari, pe care toți oamenii incearca sa le evite.

De ce nu ar trebui sa ii dai pisicii tale sa manance pește din conserva. Riscurile la care iți supui animaluțul

12:05, 04.02.2024 - Pisicile au fost descrise de mult timp ca fiind complet obsedate de pește, dar este peștele bun pentru pisici? Și daca da, toate tipurile sunt ok? Sau unele specii sunt mai bune decat altele? De ce nu ar trebui sa ii dai felinei tale sa manance pește din conserva. Riscurile la care iți supui animaluțul.


Ce parere ai despre aceasta stire?