Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se zburlește vremea: Mâine, se așteaptă rafale de vânt de până la 15-20 m/s

Publicat:
Se zburlește vremea: Mâine, se așteaptă rafale de vânt de până la 15-20 m/s

de Stat (SHS) a emis astazi, 28 martie, un cod galben de vant puternic in toata țara. Avertizarea este valabila pentru ziua de maine, penru intervalul orelor 08:00 - 18:00.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare meteo! COD GALBEN de vreme rea pentru mare parte din țara

10:20, 16.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare meteo COD GALBEN de vreme rea in Romania. Avertizarea meteo este valabila de astazi, 16 aprilie, ora 15, pana maine, 17 aprilie, la aceeași ora. In intervalul menționat, in Banat, sudul Crișanei, Transilvania și in zonele…

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Cum vor fi temperaturile la sfirșit de saptamina

19:45, 22.03.2024 - Vremea se amelioreaza in acest sfirsit de saptamina, dupa citeva zile posomorite, transmite Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). Potrivit meteorologilor, in intervalul de referința, precipitații esențiale nu se prevad, insa in orele nocturne și ale dimineții, condițiile de ceața apar din nou.…

A treia decada de martie vine cu inghețuri și ploi

17:40, 18.03.2024 - Vreme rece, cer variabil și precipitații de diferita intensitate se așteapta in urmatoarele zile, transmite Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Potrivit meteorologilor, in prima parte a saptaminii curente se așteapta valori termice de pina la 8 grade Celsius, ziua, și 0-5 grade, noaptea. Mai rece va…

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: ce ne așteapta dupa caldura anormala. Cand se schimba vremea radical

14:05, 26.02.2024 - Vremea continua sa ne surprinda. Specialiștii anunța maxime de luna mai și ploi puține, insa de saptamana viitoare se mai racește. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 26 februarie – 10 martie 2024.

Zi insorita: Cate grade ne așteapta astazi

07:25, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Zi insorita și uscata: Descoperiți cate grade ne așteapta astazi

07:15, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?