Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şcoala Altfel 2017 – Porţi deschise la Compania de Apă Oradea

Publicat:

Compania de a continuat si in anul 2017 campania lansata sub sloganul „Apa este Viata” sau „Salveaza apa – Salveaza planeta”, campanie destinata in primul rand publicului tanar – prietenii apei.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salveaza o inima! Andrei iși traiește copilaria in scaunul cu rotile. Drumul spre vindecare costa 35.000 de euro

11:01, 10.06.2024 - Andrei a fost condamnat inca de la naștere la o viața in scaunul cu rotile. S-a nascut prematur și a suferit mai multe complicații care i-au pus viața in pericol la doar cateva zile de la naștere. 

Salveaza o viața și ajuta la educația unui copil, cumparand o cafea

13:50, 21.05.2024 - Joi, 30 mai, orice cafea cumparata de la Meron Horea va susține educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Pasari. Salvezi o viața cu fiecare cafea - o cafea ajuta educația unui copil.

Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume…

15:55, 11.05.2024 - Este o poveste de viața, chiar de viața, o viața care a fost la cateva momente de a i se rupe firul, acel fir atat... The post Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Miracol? Mașina lui Elon Musk conduce singura un om la spital și ii salveaza viața

08:56, 17.04.2024 - Viața salvata de Tesla! Mașina lui Elon Musk se conduce singura la spital in mijlocul nopții! Un barbat se trezește intr-o situație critica, dar tehnologia revoluționara ii vine in ajutor.

Jandarmii covasneni au donat sange, in cadrul campaniei naționale „Doneaza sange! Salveaza o viața!”

12:45, 13.04.2024 - 31 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (I.J.J.) Covasna s-au alaturat campaniei naționale de donare de sange „????????????????????????a ????????̂????????????! ????????????????????????????a ???? ????????????????̦a!”, inițiata de Patriarhia Romana și derulata in parteneriat cu…

Jandarmii covasneni au donat sange, in cadrul campaniei campaniei naționale „ Doreaza sange! Salveaza o viața!”

12:41, 13.04.2024 - 31 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (I.J.J.) Covasna s-au alaturat campaniei naționale de donare de sange „????????????????????????a ????????̂????????????! ????????????????????????????a ???? ????????????????̦a!”, inițiata de Patriarhia Romana și derulata in parteneriat cu…

Jandarmii vasluieni, in ajutorul semenilor! Au mers și au donat sange la Barlad, in cadrul campaniei “Doneaza sange, salveaza o viața”

14:00, 12.04.2024 - EXEMPLU… Jandarmii vasluieni s-au alaturat campaniei “Doneaza sange, salveaza o viața”. Astfel, 30 de jandarmi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguina Barlad pentru a dona sange, contribuind prin acest gest la salvarea de vieți omenești. Aceasta campanie, inițiata, de altfel, de Jandarmeria…

Targu Mureș: Porți deschise la 112 Coffee Roastery

00:10, 31.03.2024 - Situata in inima Transilvaniei, in Targu Mureș, 112 Coffee Roastery este mandra sa anunțe un nou capitol in povestea sa de succes: consolidarea capacitații de producție și imbunatațirea tehnologiei de prajire, urmare a investițiilor strategice realizate pe parcursul ultimilor ani. Aceste evoluții subliniaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?